Student till lagerarbete med truck!

2018-02-09

Vi söker studenter som gillar att arbeta fysiskt, har minst ett år kvar av sina studier, studerar på minst 50% & kan jobba 2 pass under veckodagarna på Dagabs lager i jordbro. Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som kombineras med dina studier. Har du ett stort driv & kan köra truck eller vill lära dig att köra truck är detta ett guldjobb för dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Axfoods logistikpartner Dagabs räkning flera lagermedarbetare för att utöka vår studentpool. Dagab ansvarar för leveranserna till ca 500 Willys-, Hemköp- och Tempo-butiker, här kommer du att arbeta på en av deras huvudterminaler i Jordbro. Med pendeltåget är det en restid på ca 30 minuters från T-Centralen söder ut.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Dagab. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER

* Ta emot ordrar via ett voice-system

* Plocka ihop ordrar på frysavdelningen, färskvaruavdelnigen & rikslagret

* Köra truck för att ta dig genom lagret

Fördelar med denna tjänst:

* Vi erbjuder dig bra lön och flexibla pass där du kan boka både dags- och kvällspass under arbetsdagarna Mån-Fre.

* Du arbetar 2 vardagspass i veckan som du själv bokar in utifrån ditt schema i vårt schemasystem. Under loven arbetar du heltid vilket gör att jobbet för längre ledigheter redan är ordnat.

* Du får via Dagab ett A-truckkort som gäller på aktuella truckar för arbetsplatsen.

* Du får tillgång till gym före eller efter avslutat arbetspass

* Du får ett stabilt och flexibelt extrajobb där många konsulter har trivs och valt att stanna under hela studietiden.

VI SÖKER DIG SOM

Uppfyller våra absoluta krav till denna position som är att du:

* Studerar på minst 50% och kommer att vara student i minst ett år framåt, ange tydligt i ditt CV hur lång tid du har kvar på dina studier.

* Har viljan och det rätta drivet.

* Kan jobba 2 pass under veckodagarna Mån-Fre, 07:00-16:00 & 15:00-23:00

Vi söker dig som är uthållig och flexibel som person samt trivs med ett fysiskt arbete. Du vill alltid göra ditt yttersta för att nå uppsatta mål och vill prestera på topp. Eftersom du arbetar i team med kollegor söker vi dig som är social, positiv och trivs i samarbetet med andra då teamwork är nyckeln till framgång.

Då arbetet sker i kyl- och fryslager så är det viktigt att man har en positiv inställning till att jobba i temperaturer ner till -27 grader.

Mer information

Har du vad som krävs?

Sök tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet”. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Ange annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

START: Omgående/löpande

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 2 pass under dargarna Mån-Fre, & heltid under skollov

UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagpass 07:00-16:00 eller Kvällspass 15:00-23:00

PLATS: Jordbro, till arbetsplatsen tar det ca 30 min att åka med kollektivtrafiken från T-centralen

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Dagab är Axfoods logistikpartner och levererar livsmedel till 500 butiker i hela Sverige, där en av de två huvuddistribunalerna ligger i Jordbro. Målet är att öka butikernas lönsamhet och försäljning genom att ständigt arbeta med att förbättra leveranserna.

ACADEMIC WORK: 100 000 REASONS TO CELEBRATE

Daniel blev den 100 000e personen vi anställt - se filmen om hur vi överraskade honom!

https://youtu.be/qtN5wlpA2Dc

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Albin Näsman

Till webb­ansökan 

Mer information