Student som vill tjäna 140:- i timmen? Jobba hos Sjöboden!

2018-02-09

Är du student, inte rädd för att hugga i och vill ha ett välbetalt extrajobb ca 2 dagar i veckan? Just nu söker vi ytterligare personer till vår studentpool hos Sjöboden Allt i fisk och deras produktion- och frysenhet. Är du också trött på att CSN-pengarna aldrig räcker hela månaden? Ansök idag med en motivering till varför just du ska bli en del av vår studentpool hos Sjöboden Allt i fisk.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu efter studenter som vill vara en del av Sjöboden Allt i fisk glada gäng!

Academic Work har sedan slutet av 2017 en studentpool hos Sjöboden Allt i fisk där våra konsulter jobbar med att packa och plocka på Sjöbodens lager i Årsta, bara fem minuters promenad från Årstabergs pendeltågstation. Nu söker vi fler studenter som vill ansluta till vår studentpool och jobba 1-3 dagar i veckan vid sidan av studierna mot en timlön på 140kr + semesterersättning.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sjöboden Allt i fisk. Uppdraget kommer att vara på deltid och tanken är att detta är ett långsiktigt uppdrag du kan ha vid sidan av dina studier förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i en studentpool om ca 6 personer. Den ordinarie personalen hos Sjöboden Allt i fisk är engagerade i sitt arbete och kan därför delge mycket värdefull kunskap och energi. Du kommer främst arbeta i produktion och frys, men viss rotation kan förekomma till andra avdelningar såsom exempelvis lager.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

* Hantera och förädla fisken utifrån specifikation

* Skapa produktionsorders

* Rapportera in resultat från produktion

* Hantera avfall och biprodukter efter rutin

* Hantera maskiner för produktion och märkning

* Plock och pack

* Märkning av produkter

* Rengöra och dokumentera städning enligt rutiner

* Säkerställa att kyldkedjan inte bryts under arbetets gång

Det här är ett perfekt uppdrag för dig som tycker om att arbeta fysiskt i en produktionsmiljö och som vill hugga i ordentligt under ca två pass i veckan samtidigt som du drygar ut studentkassan rejält!

VI SÖKER DIG SOM

* Är studerande på minst 50 %

* Är starkt kommunikativ vad gäller svenska språket i tal och skrift

* Har datorvana (PC)

* Har vana av att arbeta med livsmedel eller erfarenhet från annan verksamhet inom produktion eller lager.

Då du kommer arbeta med fisk är det också av stor vikt att du inte är känslig för lukten eller hanteringen av produkten.

Det är meriterande om du har körkort och egen bil då vissa framtida pass med största sannolikhet kommer att starta så tidigt som 04:00. Hittills har dock inga pass börjat innan 07:00.

Som person är du noggrann och strukturerad med fokus på att leverera med ett gott resultat. Du har god samarbetsförmåga och kan se helheten i det du gör. Vi letar också efter dig med god fysik och som vill vara med och bidra till den goda stämningen på jobbet. Då du kommer rotera mellan olika arbetsuppgifter och ha ett varierande schema är det viktigt att du är mycket flexibel.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående

* Omfattning: Passen kan ligga mellan 04:00-17:00 måndag- fredag samt söndag. De flesta pass är ifrån 07:00

* Lön:140 kr/h

* Placering: Transportvägen i Årsta

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Per Carnestedt

Till webb­ansökan 

Mer information