Studerande Sales Support till en svensk storbank

2018-02-09

Nu söker vi en student som vill arbeta med avlastning på en Svensk Storbank i centrala Stockholm. Detta är en perfekt roll för dig som har ett stort intresse för bank och finans och gärna vill arbeta detaljfokuserat med siffror. Låter detta som en roll för dig? Sök idag, löpande urval råder!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en Sales Support för vår kunds räkning. I rollen kommer du att arbeta tre heldagar både den andre och tredje veckan varje månad. Utöver detta kan det även tillkomma arbetspass vid sjukdom och semester. Här finns det verkligen möjlighet att lära sig mycket för rätt person och därför söker vi dig som söker ett långsiktigt extrajobb och som tidigast tar examen våren 2019.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid.

ARBETSUPPGIFTER

Som Sales Support kommer du arbeta med att avlasta avdelningen med uträkningar för olika ersättningar för företagets kunder. Detta innebär att se över olika fondinnehav och utifrån olika upplägg räkna ut ersättningar som ska betalas ut till företagets kunder på kvartalsbasis. Du kommer att arbeta mycket i Excel och här är det viktigt att du har ett öga för detaljer.

Tjänsten passar dig som vill få inblick i bankbranschen och lära dig mycket om bankens processer.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar en ekonomisk utbildning på minst 50% på högskola eller universitet med minst 1,5 år kvar på studierna

* Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

* God datorvana med goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat i en liknande roll.

* Är familjär med programmeringsspråk som C++ och Python.

Som person är du noggrann och strukturerad, du trivs att arbeta detaljfokuserat och lämnar inte något åt slumpen. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna vid denna rekryteringsprocess.

Tjänsten är säkerhetsklassad och Academic Work kommer därför att genomföra en kredit- och registerkontroll på kandidater aktuella för tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid. Tre heldagar både den andre och tredje veckan varje månad. Utöver detta kan det även tillkomma arbetspass vid sjukdom och semester. Kontorstider

* Placering: Centrala Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Mer information

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ekonomiassistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Helen Jönsson

Till webb­ansökan 

Mer information