Studenter till uppdrag som medlemsadministratör på Sveriges Läkarförbund

2018-01-12

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan om studierna? Just nu söker vi två noggranna och serviceminded medlemsadministratörer. Här ges du möjlighet att arbeta hos en ideell förening i centrala Stockholm samtidigt som du drygar ut studentkassan och får värdefull arbetslivserfarenhet. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker två medlemsadministratörer på deltid till Sveriges Läkarförbund. Du kommer arbeta på medlemsadministrationen tillsammans med två erfarna kollegor vilket gör att du kommer erbjudas stöttning och få god insikt i verksamheten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sveriges Läkarförbund. Uppdraget kommer att vara på deltid på lång sikt.

ARBETSUPPGIFTER

Som medlemsadministratör kommer du arbeta med administration i CRM-system, framförallt med att uppdatera medlemmars uppgifter, in- och utträden och besvara mail. På sikt kommer du även stötta avdelningen genom att ta emot inkommande samtal från medlemmar och besvara deras frågor.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill få in en fot i en ideell förening som skapar förbättringar för sina medlemmar. Du erbjuds ett flexibelt extrajobb där du får lära dig mer om verksamheten och dessutom får erfarenhet av administrativt arbete.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är i början av din universitets- eller högskoleutbildning och har minst två år kvar av studierna. Vi ser även att du har någon typ av arbetslivserfarenhet, förslagsvis inom service eller administration.

Det är ett krav för tjänsten att du har:

* God datorvana

* Flytande kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska

Som person är du både noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, eftersom du kommer hantera medlemmars uppgifter är det viktigt att allt blir rätt och i enlighet med de ramar som satts upp. Du är även prestigelös och har ett personligt driv att göra bra ifrån dig och ta ansvar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående

* Omfattning: 16 h/vecka fördelat under två vardagar under kontorstid, måndag-torsdag

* Placering: Östermalm, Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sveriges Läkarförbunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Mer information

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sveriges Läkarförbund

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lotta Karlsson

Till webb­ansökan 

Mer information