Flexibelt extrajobb som orderadministratör!

2018-01-12

Är du student och på jakt efter ett deltidsjobb där du även får möjlighet att jobba heltid under några veckor i sommar? Trivs du i en roll med fokus på service, ordermottagning och administration? Vi söker nu en orderadministratör till Sodexo, ett av Sveriges ledande Service Management-företag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en orderadministratör på deltid till Sodexo. Detta är ett flexibelt extrajobb där du även får arbeta heltid några veckor i sommar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo. Uppdraget kommer att vara på deltid och det är ett långsiktigt behov. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns det därför goda möjligheter att arbeta i denna roll under hela din studietid.

ARBETSUPPGIFTER

Som orderadministratör kommer du att tillhöra ett team där det idag arbetar 6 personer.

I rollen kommer du till exempel att:

* Ta emot ordrar via telefon och mail

* Registrera ordar i Sodexos datasystem

* Svara på frågor angående leveranstider m.m. via mail och telefon

VI SÖKER DIG SOM

Vill ha ett spännande och meriterande deltidsjobb med start omgående.

* Är student på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier

* Trivs med att arbeta över telefon och mail

* Trivs med administrativt arbete

* Är serviceminded och har ett servicetänk i hela arbetsprocessen

Det är meriterande om du har erfarenhet av VISMA.

Som person är du ansvarstagande och du tar dig an nya arbetsuppgifter med ett stort engagemang. Vidare är du noggrann och hanterar arbete i ett högt tempo på ett bra sätt. Du trivs i en roll där du både får arbeta självständigt men även i samarbete med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, vid behov

* Placering: Hallonbergen

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sodexo är ett av Sveriges ledande service management företag med över 8 000 medarbetare. De tillhandahåller service för livskvalitet, service som ökar välmående, effektiviserar samt hjälper företag och organisationer att prestera bättre. De erbjuder integrerade servicelösningar inom företag, hälso-och sjukvård, skola och utbildning, försvaret, äldreomsorg, meetings och events. I rollen som orderadministratör blir du en del av Sodexos kontor i Hallonbergen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Karin Ygge

Till webb­ansökan 

Mer information