JUNIOR KOMMUNIKATÖR PÅ DELTID TILL GREEN CARGO

2018-10-19

Hos Green Cargo får du nu möjlighet att parallellt med dina fortsatta studier praktisera det du lärt dig i skolan i ett meriterande extrajobb. Som junior kommunikatör kommer du arbeta med skapandet av innehållet till Green Cargos nya intranät. Här erbjuds du dessutom en redaktörsutbildning hos Site Vision. Missa inte denna chans till en fin merit på CV:t, skicka in din ansökan idag då vi jobbar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en junior kommunikatör till Green Cargos satsning på sitt nya intranät. De är mitt uppe i projektet där det nya intranätet bl.a. syftar till att göra det enklare för intern personal att navigera bland information samt att tillgängliggöra den för alla anställda genom till exempel externa -och mobila enheter. Just nu behöver de ytterligare stöttning i projektet från dig som studerar medie -och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.

Anställningen kommer vara i 6 veckor och du kommer arbeta ungefär 2 dagar i veckan eller 12-16 timmar/veckan, men gärna mer om du har möjlighet. Uppdragets start sker omgående under vecka 43, där du kommer bli väl insatt i vad som förväntas av dig samt hur långt de kommit hittills i projektet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till mitten av december (6 veckor).

ARBETSUPPGIFTER

Som junior kommunikatör på Green Cargo kommer du arbeta med att se över och skriva om innehåll från det äldre intranätet till det nya som är under uppbyggnad. I rollen kommer du att stötta webbredaktörerna i vilken information de anställda i organisationen behöver komma åt på intranätet samt hur det bör struktureras upp för att vara så användarvänligt som möjligt. Du kommer även initiera och boka in möten med med webbredaktörerna och andra ansvariga i organisationen för att driva projektet framåt.

Du kommer till exempel att:

* Skriva om, ta bort eller addera innehåll från det äldre intranätet till det nya

* Ger råd för hur innehållet på intranätet bör vara strukturerat

* Kontinuerligt rapportera och lämna över utfört arbete till kommunikationsavdelningen

Tjänsten passar dig som vill ha en meriterande erfarenhet av att arbeta som junior kommunikatör i en stor och välkänd organisation. I rollen kommer du dessutom bli försedd med en redaktörsutbildning hos Site Vision. Det är en roll där du får möjlighet att utveckla din kompetens inom området och där inga särskilda förkunskaper krävs.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar medie -och kommunikationsvetenskap, informatik eller motsvarande

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av liknade arbete, detta är dock inget krav

Som person är du bra på att uttrycka dig välformulerat och tydligt i skrift. Du skriver även språkligt och grammatiskt korrekt samt producerar dokument av hög kvalitet. Vidare tar du även ansvar för din uppgift och driver dina processer framåt samtidigt som du har ett öga för att strukturera upp innehåll på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Avslutningsvis arbetar du bra med andra människor, agerar lyhört och är uppmärksam för andras synpunkter, kompetenser och prestationer.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

Start: Vecka 43

Omfattning: 12- 16 timmar/veckan- mer om du kan och har möjlighet

Placering: Solna

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Sverige som hemmamarknad. Det betyder fullt fokus på godstransporter med järnvägen som bas. Green Cargos nätverk trafikerar ca 40 intermodala platser och täcker cirka 265 platser i Sverige samt huvudorterna i Norge. Med samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska näringslivets transporter till marknaderna på kontinenten.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Informationsassistent hos Academic Work i Solna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Katarina Mäki

Till webb­ansökan 

Mer information