Nackademin söker utbildningsproducenter

2018-10-03

Som utbildningsproducent kommer du att medverka i arbetet med att ta fram nya yrkeshögskoleutbildningar. Utbildningar inom yrkeshögskolan är anpassade efter arbetsmarknadens behov och du kommer att vara en del av ett team som tar fram pricksäkra utbildningar som leder till jobb. Arbetet är varierande och innefattar både mycket kontakt med arbetsgivare men har även stort fokus på att sammanställa och dokumentera i text. Arbetet passar dig som är intresserad av att utföra undersökningar – samla in data och sammanställa resultatet i text. Kanske studerar du på universitetsnivå och har möjlighet att arbeta extra under vintern och våren?

 

Du kommer att arbetsledas av Nackademins projektledare för produktutveckling och ingå i ett team som arbetar med att träffa arbetsgivare och ta fram anpassade utbildningar. I arbetet ingår även att medverka i att utforma ansökningar till Myndigheten för yrkeshögskolan då vi ska ansöka om statsbidrag för att kunna starta utbildningarna.

 

Vi söker dig som

• Kan sätta dig in i nya, ibland komplicerade, områden på kort tid genom att göra research och/eller fråga kunniga personer

• Har en mycket god språklig förmåga (svenska) och kan skriva utredande texter

• Kan tolka statistik och göra enklare statistiska uträkningar på egen hand (kunskaper i Excel är meriterande)

• Har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du kommer att behöva samarbeta med olika funktioner både internt på Nackademin och externt.

• Kan hantera flera uppgifter parallellt (du kommer att vara involverad i flera olika produktioner)

• Har en god administrativ förmåga och är noggrann

• Kan delta aktivt i möten och tycker det är spännande att inhämta information genom att träffa människor och ställa frågor

• Är analytisk och har en förståelse för samband och påverkan.

Mer information

 

Det är ett stort plus om du behärskar alla punkter ovan! Men om du känner att du är mindre bra inom något av dessa områden kan du ändå söka tjänsten då vi kommer att sätta ihop ett team där alla kompetenser representeras.

Nackademin är ett utbildningsföretag som bedriver yrkeshögskole- och företagsutbildningar. Idag erbjuds ett 30-tal Yh-utbildningar inom områdena bygg, teknik, IT, kommunikation och design i nära samarbete med företag från olika branscher. Totalt har Nackademin ca 1500 studenter och ca 40 anställda fördelade på verksamhetsområdena. Läs mer på www.nackademin.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Informatör/Kommunikatör hos Nackademin AB i Solna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nackademin AB
Tomtebodavägen 3a
17165 Solna

Telefonnummer: 084666000

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Elinor Norénelinor.noren@nackademin.se

Mer information