Student som vill ge förstklassig service som chaufför!

2019-02-09

Fruktleveransen expanderar med hastig fart och söker därför studenter som vill arbeta med att leverera frukt med förstklassig service till deras kunder på måndagar. Du börjar tidigt på morgonen och slutar därför tidigt, vilket gör detta till perfekta tjänsten att kombinera med studier. Har du B-körkort och letar efter ett långsiktigt extrajobb med start omgående? Då är detta en perfect match!

OM TJÄNSTEN

Fruktleveransen levererar fruktkorgar till företag och organisationer där fokus alltid är kvalité och service! De expanderar fort och söker därför efter deltids chaufförer som kan stötta upp på måndagar när de har de flesta av sina beställningar. Du kommer att arbeta varje måndag och kommer in tidigt på morgonen till lagret i Södertälje där du får information om dagen och lastar företagsbilen med fruktkorgar. Därefter påbörjar du körningen, en runda som du är van vid då du möter dina återkommande kunder som känner igen dig och väntat din leverans. Ditt arbete sköts självständigt men om du stöter problem är en kollega endast ett samtal bort!

För att du ska komma in bra i rollen kommer du få en introduktion genom att åka med en kollega. Men att som mål komma in i rollen så fort som möjligt och kunna göra dina egna leveranser!

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fruktleveransen. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå löpande på deltid. Behovet är varje måndag och du förväntas därför ha möjlighet att jobba dessa dagar.

ARBETSUPPGIFTER

* Lasta fruktkorgar i företagsbil

*Ansvara för utkörning av frukt

*Följa kunders preferenser med hur de vill att frukten levereras

Tjänsten passar dig som söker efter ett långsiktigt extrajobb under dina studier där du kan arbeta självständigt samtidigt som du får träffa många olika människor.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student vid universitet eller högskola och studerar på minst 50% och har ca. 1,5år kvar av sina studier.

* Innehar B-körkort och är en trygg förare

* Tidigare arbetat med någon typ av service

* Inte räds för fysisk tungt arbete, då du ibland kan behöva bära relativt tunga fruktkorgar

* Tala och skriva grundläggande svenska

Det är meriterande om du tidigare arbetat i en roll där du körde bil

Som person är du självgående och social. Du agerar serviceinriktat och är inte rädd för att ta kontakt med nya människor för att kunna leverera förstklassig service. Du har en förmåga att självständigt lösa utmaningar och hantera dessa med en klackspark. Du är arbetsam och gillar att arbeta i högt tempo.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Måndagar ca 5:00-15:00

* Placering: Utgår från Södertälje

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fruktleveransens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Fruktleveransen Fruktleveransen Sverige AB levererar fruktkorgar till företag och organisationer. De köper själva in frukten, lagrar den i kylrum och packar och levererar i sina egna bilar.

Fruktleveransen fokuserar på kvalitet och service och detta uppnås genom kunskap och hårt arbete. Deras inköpare kan frukt och har upparbetade relationer med odlare både i Sverige och utomlands.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Brevbärare hos Academic Work i Södertälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tea Svensson

Till webb­ansökan 

Mer information