Flexibel ekonomistudent sökes till arbete med valutaförsäljning på Arlanda

2019-02-09

Har du minst tre teminer kvar av dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb inom ekonomi och service? Passar det dig att arbeta varierande pass 2-3 gånger i veckan och är du van att arbeta tidig morgon och sen kväll? Gillar du siffror och kundkontakt? Då är det dig vi söker när vi nu utökar vår studentpool!

OM TJÄNSTEN

SEB, som är en stor arbetsgivare som erbjuder valutaväxling, är i behov av att stötta upp sitt Arlanda-kontor med ytterligare timanställda till deras uppskattade studentpool. Vi söker nu därför dig som är studerande och trivs med arbete med siffror och kundkontakt. Här får du chansen att bli del av ett gäng där alla hjälps åt och samarbetar tillsammans med kunden för att lösa deras behov.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

ARBETSUPPGIFTER

Som valutasäljare kommer du att arbeta med att ge förstklassig kundservice till företagets kunder. Arbetet innebär pengahantering såsom försäljning, insättning och uppräkning av valuta. För att komma in i arbetsuppgifterna sker introduktion med 5-10 upplärningspass hos kund.

Du kommer till exempel att:

* Köpa och sälja valuta

* Ha kontakt med kunder

* Utföra bankärenden exempelvis, insättning och uttag

För dig som är studerande med ett flexibelt schema och kan arbeta varierande arbetspass finns här möjlighet till ett långsiktigt extrajobb som växlar upp till heltid på loven. Här får du tillfället att jobba mycket, både kväll, helg och vardag, i en spännande organisation som tar väl hand om sin personal. Då kundföretaget är ett stort, globalt företag kan även framtida utvecklingsmöjligheter finnas där.

VI SÖKER DIG SOM

* Är studerande, gärna inom ekonomi och har minst tre terminer kvar av dina studier

* Kan arbeta varierande arbetstider, morgon, dag, kväll samt helg (pass varierar mellan kl. 04.30 och 23.30)

* Har tidigare erfarenhet av arbete med service och pengahantering

* Vill arbeta heltid under sommarlov samt röda dagar under jul/nyår/påsk och midsommar

* Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska, då kommunikation kan komma att ske på båda språken

* Har enkelt att ta sig till Arlanda flygplats

Det är även meriterande om du talar fler språk än engelska och svenska.

Arbetstiderna varierar mellan morgon-, dag-, kvällspass under vardagar och helger. Då arbetspassen är utlagda mellan 04.30 och 23.30 är det viktigt att du kan ta dig till och från Arlanda flygplats dessa tider. Det är därför meriterande om du har tillgång till bil eller bor nära Arlanda. Motivera i din ansökan hur du skulle ta dig till och från Arlanda för passen som är sen kväll och natt.

Som person är du flexibel, stresstålig och ödmjuk. Då du kommer att vara bankens ansikte utåt mot omvärlden och ofta utländska besökares första kontakt i Sverige, är det viktigt att du, som person, alltid strävar efter att få kunden nöjd. Slutligen är det viktigt att du är en prestigelös person med hög arbetsmoral som inte tvekar att ställa upp för dina kollegor.

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur polisregistret kommer att efterfrågas.

För att arbeta som banksäljare får du inte ha några betalningsanmärkningar.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Oktober

* Omfattning: 2-3 pass/veckan. Krav på att ta minst 2 pass per vecka.

* Arbetstider: Varierar mellan morgon, kväll, helg mellan kl. 04.30 och 23.30. För att vara aktuell för tjänsten ska ha möjlighet att arbeta alla pass.

(Motivera i din ansökan hur du skulle ta dig till och från Arlanda för passen som är sen kväll och natt.)

* Placering: Arlanda Flygplats

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

INFORMATION OM FÖRETAGET

SEB erbjuder valutaväxling på Arlanda Flygplats. Vi har i dagsläget ett tiotal studenter som tillsammans hjälps åt att täcka upp vår kunds behov av extrahjälp. Vill du bli en av dem och få värdefull erfarenhet inför framtiden?

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Academic Work i Sigtuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Conference&Business Center, Box112
19046 Arlanda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Hanna Larsson

Till webb­ansökan 

Mer information