Hundrastare/dogwalker - Stockholm

2019-05-15

Du och ditt företag kommer att vara ansluten till Rasta Hunden Sverige AB och åka runt till dina kunder och rasta deras hundar när hundägarna själva jobbar, är bortresta, sjuka eller liknande.

Du får som franchisetagare:

- Listning på vår hemsida

- Egen kontaktsida

- Egen mailadress inkl. webbmail

- Avtalsmallar, blanketter och marknadsföringsmaterial sk start-up kit

- Tillgång till sluten FB-grupp för enbart våra anslutna hundrastare

- Central marknadsföring

- Support och hjälp i olika frågor

- Nyhetsbrev

Att vara franchisetagare hos oss innebär att du är egen företagare och ansluten till oss via franchiseavtal. Franchiseavtalet reglerar vårt samarbete. Du har ensamrätt till konceptet i ditt distrikt/stad.

Du måste alltså vara godkänd för F-skatt, vara momsregistrerad och ha en ansvarsförsäkring. Har du inte eget företag i nuläget hjälper vi till med råd och tips hur du gör för att starta upp.

Du måste vara över 18 år och du måste kunna jobba med detta till minst 50% må-fre och dessutom ha bra och nyare hunderfarenhet, eller hund-/djurutbildning. alt egen hund. Hunddagisutbildning är meriterande.

Självklart ska du tycka om att vara ute i alla väder, gilla kundkontakter och se till kunden och hundens bästa i första hand. Du ska självklart jobba med positiv förstärkning och respekt för både kunder och hundar.

Vi fäster även stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas och trivas måste du ha en stark vilja att starta och driva eget samt förstå att det kräver mycket arbete. Du ska tro på vår affärsidé. Du måste vara villig att jobba hårt för att nå dina mål.

Rasta Hunden Sverige AB är störst i Sverige på hundrastning via franchise! Vi är verksamma i branschen sedan 2008.

Vi ansluter endast seriösa företagare som är godkända för F-skatt, momsregistrerade och har en ansvarsförsäkring och som ser detta som ett långsiktigt åtagande.

Företaget är medlem i Pet Sitters International.

Just nu finns vi representerade i ett 100-tal områden/distrikt i många städer/kommuner runt om i Sverige. Vi har många kunder som söker hjälp med hundrastning via oss och nu vill vi expandera och söker fler hundrastare som vill bli franchisetagare hos oss!

Vi söker nu flera hundrastare till olika distrikt i Stockholm.

Vill du bli en i vårt glada och duktiga gäng hos Sveriges största franchiseföretag inom hundrastning?

Skicka då in din ansökan via vår länk här i annonsen!!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hundskötare/Hundvårdare hos Rasta Hunden Sverige AB i Ospecificerad arbetsort genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Rasta Hunden Sverige AB
Imatragatan 218
16478 Kista

E-post: info@rastahunden.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Susanne Holmeneinfo@rastahunden.se

Till webb­ansökan 

Mer information