Circle K Nässjö söker sommarpersonal med brinnande matintresse

2019-02-10

LOVE MEETING NEW PEOPLE?

Welcome to heaven.

På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. 

Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna. Den ena dagen är aldrig den andra lik här, och du kommer att ha många olika uppgifter, allt ifrån att ta hand om våra kunder till att beställa produkter och hålla butiken i toppskick. Vi har högt fokus på mat och gör allt från att montera korv, baka bullar och bereda färska smörgåsar så vi ser gärna att du har ett stort matintresse. Som motprestation för din energi och entusiasm kan vi lova dig stora möjligheter att utvecklas och värdefull erfarenhet i en utmanande arbetsmiljö med högt tempo. Om det här låter som något för dig måste vi prata mer.

 

Vi förväntar oss att du: 

* Ger våra kunder fantastisk service

* Håll butiken i toppskick

* Levererar på våra Famous for-kategorier (biltvätt, kaffe, mat, drivmedel)

* Har kul med dina kollegor varje dag på jobbet

Våra medarbetare är det som skiljer oss från konkurrenterna och anledningen till att våra kunder kommer tillbaka. Din viktigaste uppgift på Circle K är att leverera snabb och vänlig service och se till att kunden alltid möts med ett leende och ett extra varmt mottagande. Med en positiv attityd och vilja att lära dig och utvecklas kan du komma långt på Circle K. 

 

Vi söker personer som är... 

   motiverade

   utåtriktade

   säljfokuserade 

   omtänksamma 

 

...allt annat kan vi lära dig! Dock behöver du vara minst 18 år och ha B-körkort.

Mer information

 

Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans.

Vi på Circle K tror att alla kan nå dit de vill. Utan någon tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning kan du snabbt avancera till nya arbetsuppgifter och roller. Du lär dig många olika saker inom många områden. Vilket i sin tur är en perfekt språngbräda - både i och utanför Circle K. 

Tjänsten är extra vid behov och nattarbete förekommer. Med goda karriärmöjligheter på våra övriga stationer i området. Många går från extrajobb till drömjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2019-02-28 men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktperson: Carina Forslund

Mejl: carina.forslund@circlekeurope.com

Telefonnummer: 0380-158 75

Välkommen med din ansökan! Efter att du fyllt i dina uppgifter kommer du få genomföra ett test där du ställs inför olika situationer som kan uppstå i arbetet hos oss. 

Testet tar cirka 10 minuter att fylla i och är obligatoriskt för att din ansökan ska gå vidare i vår rekryteringsprocess.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Bensinstationsbiträde/Servicebiträde hos Circle K Detaljist AB i Nässjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Circle K Detaljist AB
CIRCLEK 26236 NÄSSJÖ BRÅNAVÄGEN 1 Postnr: 5713
57138 Nässjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Recruiter Sweden

Till webb­ansökan 

Mer information