Montör i Malmö

2019-06-11

Montör i renrum

Montör renrum i Malmö

Är du lugn, ordentligt och vill arbeta på en strukturerad arbetsplats? Vi söker nu montörer till vår kund i Malmö. Montaget sker i renrum och du är en viktig del i slutproduktens kvalitet. Anställningen är långsiktig och startar med sex månaders visstidsanställning genom Randstad. Du är fullt inkluderad och en naturlig del av vardagen hos vår kund. Tjänsterna tillsätts omgående.

Arbetsbeskrivning

Som montör kommer du arbeta med finmontering i renrum. Arbetet kräver precision, noggrannhet och tålamod. Montaget består av sammansättning av små komponenter, allt från elektronik till optik. Som montör är du en del av ett flöde där det finns en daglig rotation mellan de olika momenten.

Arbetsplatsen ligger i Fosie och arbetstiderna roterar på ett löpande 3-skift (dag 07:00-15:30, förmiddag 06:00-14:00 och eftermiddag 14:00-22:00).

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi ser att du har slutförd gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet av något arbete som har krävt god struktur och noggrannhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i liknande miljö (t.ex. produktion som arbetar med lean), men personliga egenskaper såsom tålamod och metodik väger tyngre. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav då all utbildning och introduktion sker på svenska.

Som person ser vi att du är lugn, punktlig och att du kan följa regler och instruktioner. Då arbetet utförs i en lugn och strukturerad renrumsmiljö så ligger det i linje med din personlighet som är ordentlig och skötsam.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer information

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jessica Nilsson, consultant manager

jessica.nilsson@randstad.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Montör, metallprodukter hos Randstad AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Styrmansgatan 2
21118 MALMÖ

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jessica Nilssonjessica.nilsson@randstad.se

Till webb­ansökan 

Mer information