Uppdrag som marknadsundersökare

2019-05-15

Vi letar efter dig som söker det perfekta extrajobbet där du får vässa din kommunikativa förmåga samt dryga ut ditt CSN inför sommaren. Sök jobbet idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Reteams räkning studenter som kan hjälpa till med deras marknadsundersökning. Under vecka 22, tisdag-lördag kommer Reteam att samla in information och åsikter om Luleå stad genom att genomföra personintervjuer. Uppdraget genomförs i syfte att utveckla staden med hjälp av invånarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Reteams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Genom intervjuer, på ca 5 min var, kommer du som marknadsundersökare ta in förståelse för varför människor trivs och verkar i Luleå. Du kommer att ställa frågor om vad de saknar, var de föredrar och vad de önskar att förbättra i staden.

?Intervjuerna sker utomhus under fyra timmar per dag, så kläder efter väder blir viktigt!

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar på högskola eller universitet på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

* Tidigare arbetat i en serviceinriktad roll

Som person är du:

* Social

* Initiavtagande

ÖVRIG INFORMATION

Omfattning: Tisdag 28/5, onsdag 29/5, fredag 31/5 samt lördag om möjligt 1/6. Varje pass är 4 timmar.

Placering: Luleå

Den här processen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Telefonintervjuare hos Academic Work i Luleå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sofia Norberg

Till webb­ansökan 

Mer information