Extrajobba som IT-tekniker i Luleå

2018-11-07

Söker du ett extrajobb inom IT? Är du snabb, noggrann och serviceinriktad? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Vi söker nu IT-tekniker till InfoCare i Luleå.

Vi söker nu dig som är studerande eller har annan sysselsättning på minst 50% som vill arbeta extra som IT-tekniker. Arbetsmängden kommer variera från månad till månad och kan anpassas utifrån dina studier.

Som IT-tekniker på Infocare kommer du främst att arbeta med underhåll, felsökning, montage och enklare installation av hårdvara/mjukvara. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på verksamhetens behov, men kommer huvudsakligen innefattas av uppgifter relaterade till IT-teknik. Arbetet kommer ske på både Infocares kontor samt ute hos kunder.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstider är kontorstider kl. 8.00 -17.00 vardagar. Infocare har sitt kontor på Porsön i Luleå, vilket är där arbetet kommer utgå ifrån.

Din profil

Vi söker dig som är student på minst 50% och som ser detta som en chans att kombinera ditt teknikintresse med ett extrajobb. Detta jobb passar bra för dig som studerar IT/Data-inriktning. Du får gärna ha några år kvar på din utbildning och se långsiktigt på detta extraarbete.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för datorer och IT. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller studier inom IT, teknik eller kundtjänst. Som person är du självgående och har lätt för att samarbeta med andra då du kommer att ha kontinuerlig kontakt med anställda i företaget. Du bör motiveras av utmaningar och trivs med att hjälpa användare att lösa problem. Du utför även ditt arbete på ett noggrant och effektivt sätt.

B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi arbetar med urval och intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 30/11. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor, vänligen ta kontakt med ansvarig rekryterare: Mattias Meyer - Mattias.meyer@studentconsulting.com.

Mer information

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som IT-tekniker/Datatekniker hos StudentConsulting i Luleå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Nordkalottvägen 1
97254 Luleå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Meyerlulea@studentconsulting.com

Till webb­ansökan 

Mer information