Extrajobb med omgående start för dig som är student

2019-02-09

Vill du snabbt få in pengar i studentkassan? Nu söker vi dig som vill jobba extra under våren och få in en fot för ett sommarjobb. Vi söker lokalvårdare till vårdcentraler och andra byggnader i centrala Linköping. Är du morgonpigg? Perfekt! För här hinner du klara av jobbet innan du måste bege dig till campus. Sök tjänsten redan idag då start är omgående.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker flertalet lokalvårdare till Sodexo som ska arbeta på vårdcentraler, mottagningar och andra lokaler i centrala Linköping. Arbetspassen kommer vara förlagda på vardagar mellan 6-9 då städningen behöver genomföras innan mottagningen öppnar. Det kan även förekomma kvällspass mellan 15-18.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo. Uppdraget kommer att vara på deltid med start omgående under en eller ett par månaders tid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som lokalvårdare kommer du arbeta på olika avdelningar och lokaler med att städa mottagningsrum, korridorer och andra allmänna ytor. Arbetet förväntas skötas med kvalitet och då du jobbar i en hygienisk miljö är en viktig aspekt i arbetet att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en introduktion för att få förståelse för arbetets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar.

Vi söker dig som gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student på en eftergymnasial utbildning om minst 50% och har möjlighet att jobba som minst 2-3 pass/vecka

* Kan vara tillgänglig för arbete primärt på morgonen mellan kl 06-09, alternativt kl 15-18 på vardagar

* Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten.

Som person är du flexibel och självgående samt har en förmåga att kunna ta egna initiativ i arbetet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående.

* Omfattning: Varje pass är 3h.

* Placering: Centrala Linköping.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sodexo har idag vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. De är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. De erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management. I Norden omsätter de 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör Sodexo till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Städare/Lokalvårdare hos Academic Work i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Gunilla Yavsan

Till webb­ansökan 

Mer information