Nattjobb för dig som är student inom laboratoriemiljö

2018-12-05

Studerar du på ett naturvetenskapligt program och vill skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier? Här har du chansen att få ett meriterande extrajobb i laboratoriemiljö på SYNLAB i lokaler nära universitetet. Ser du en framtida karriär inom området finns här även möjligheter att förvärva värdefull erfarenhet och knyta goda kontakter. Tjänsten är tänkt att starta omgående, så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en laboratorieassistent till SYNLAB. SYNLAB är en rikstäckande laboratoriekedja som främst arbetar med miljö- och livsmedelsanalyser och har verksamhet dygnet runt. I det här extrajobbet är passen primärt förlagda på natten men det kan även förekomma enstaka dagspass.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SYNLAB. Uppdraget kommer att vara på deltid tillsvidare under din studietid och det finns möjlighet till sommarjobb.

ARBETSUPPGIFTER

Som laboratorieassistent kommer du arbeta med att ankomstregistrera och packa upp paket med prover. Du kommer även att arbeta med provdelning av vatten och mark samt upparbetning av organiska och oorganiska markanalyser.

Du kommer att jobba nattid där arbetspassen vanligtvis är förlagda 21.00-04.00.

Du kommer till exempel att:

* Ta emot, registrera och packa upp paket med prover

* Förbereda prover för analys.

Du förväntas kunna arbeta två pass i veckan. Förutom planerade pass kan det vid sjukdom eller oförutsedda händelser även tillkomma oplanerade pass.

Tjänsten passar dig som idag studerar på en naturvetenskaplig utbildning och som ser din framtid inom laboratorieverksamhet av något slag. Tjänsten innebär ett strålande tillfälle att få erfarenhet och knyta kontakter.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student på en eftergymnasial naturvetenskaplig utbildning och har minst två år kvar av dina studier

* Har möjlighet att arbeta två pass /vecka under terminerna (antalet timmar kan skifta från mellan 4-8 h)

* Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det krävs för arbetet.

Vi ser gärna att du har laboratorievana från högskola/universitet eller från tidigare arbete.

Som person är du noggrann och förstår vikten av att hålla hög kvalitet i arbetet du gör, utan att för den sakens skull förlora effektivitet. Arbetet kräver också att du kan jobba självständigt, är van vid högt arbetstempo och tycker om när det finns mycket att göra. Då jobbet kommer att innebära kundkontakt vid ankomst av prover ser vi också att du är serviceminded och alert som person.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående.

* Omfattning: Ca 2 pass i veckan.

* Placering: Nära Campus Valla i Linköping.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SYNLABS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

SYNLAB är företag och varumärke som redan finns i 35 länder på 4 kontinenter. 20 000 medarbetare utför under samma namn 500 miljoner analyser varje år. SYNLAB-koncernen innebär global styrka med lokalt fokus för att ge dig som kund ett ännu mer konkurrenskraftigt utbud av högkvalitativa analyser och tjänster.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Laboratorieassistent hos Academic Work i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jessica Andersson

Till webb­ansökan 

Mer information