Löneadministratör på 50% till Svenska kyrkan

2018-11-07

.

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster

Linköpings domkyrkopastorat har åtta församlingar med tillsammans närmare 57 000 medlemmar. Pastoratet har ca 250 anställda medarbetare med en väl fungerande förvaltning. De firar gudstjänst i 12 kyrkor där också många ideella medarbetare bidrar till det levande församlingslivet.

Linköpings domkyrkopastorat söker lönehandläggare till Kyrkoförvaltningen. De är i ett expansivt läge och behöver nu ytterligare en lönehandläggare till deras team.

Förutom domkyrkopastoratets löner handläggs löner för andra enheter inom Svenska kyrkan. De är i en utvecklingsfas där de för närvarande använder sig av flera lönesystem och de externa uppdragen kommer att öka.

Arbetsuppgifter:

I det löpande arbetet ingår arbetsuppgifter som normalt förekommer kring löneadministration.

Önskvärda kvalifikationer:

Gymnasieutbildning, löneadministrativ utbildning samt några års erfarenhet av lönehandläggning.

Du ska ha vana att tolka lagar och avtal, god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ha ett serviceinriktat arbetssätt. Vi lägger stort vikt vid noggrannhet och ansvarskänsla. I övrigt är det viktigt för oss att du har intresse av att bidra till den fortsatta utvecklingen och känner glädje i att hjälpa chefer och medarbetare som kontaktar dig med frågor som rör det löneadministrativa området.

Arbetsplatsen ligger centralt vid Ågatan i Linköping i fräscha lokaler.

Tillträde: Snarast.

För att söka jobbet ska du klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi läser igenom ansökningar löpande. Har du några frågor kan du kontakta ansvarig konsultchef Charlotte Persson charlotte.persson@manpower.se

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Löneassistent/Lönekontorist hos Manpower AB i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Manpower AB
58224
58224 0580

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Charlotte Persson+46724528036Charlotte.Persson@manpower.se

Till webb­ansökan 

Mer information