Extrajobb inom reception för dig som studerar

2018-01-13

Gillar du service och gästbemötande? Är du student och vill säkra sommarjobbet redan nu? Då kan tjänsten på Linköpings Cityhotell & Vandrarhem vara något för dig. Vi söker nu digsom vill jobba extra under terminerna och hjälpa till i hotellets reception, frukostservering och med städning. Läs mer och sök tjänsten idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Linköpings Cityhotell & Vandrarhems räkning en studenter som ska jobba extra och avlasta i hotellets reception. Behovet kommer vara som störst på helger, men det kommer även att finnas möjlighet att jobba på vardagar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Linköpings Cityhotell & Vandrarhems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Linköping Cityhotell & Vandrarhem.

ARBETSUPPGIFTER

Som receptionist kommer du arbeta inom tre olika områden: reception, frukost och städ. Linköpings Cityhotell & Vandrarhem är ett litet företag där alla hjälps åt med allt. Idag är de 7 anställda som arbetar i ett nära samarbete. Just nu är de i behov av extra hjälp framförallt på helger där passen är 8h förlagda dag eller kväll mellan 6.30-19.30. Till sommaren kommer det finnas möjlighet till sommarjobb.

Du kommer till exempel att:

* Checka in och ut gäster

* Svara på bokningar och hantera bokningssystemet

* Ställa i ordning för frukost

* Städa rum

* Sköta tvättstugan.

Tjänsten passar dig som studerar och vill ha ett långsiktigt extrajobb inom service och gästbemötande.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student på en eftergymnasialutbildning och har minst 2 år kvar av dina studier

* Har tidigare erfarenhet inom service, exempelvis kassa, reception, café, städ eller liknande

* Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då företaget har både nationella och internationella gäster

* Har god datorvana för att hantera online bokningar mm.

Som person är du ansvarstagande och kan arbeta självgående. Du har ett flexibelt arbetssätt och är van vid att ha många bollar i luften. För att trivas på hotellet är det viktigt att du kan arbeta både ensam och i samarbete med dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående.

* Omfattning: Extra på helger och vid behov.

* Placering: Centrala Linköping.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Mer information

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

City Hotell & Vandrarhem är det lilla företaget där alla hjälps åt med allt. Företaget är ägt av två familjer och öppnade 1992 som ett vandrarhem. Idag har de ett brett utbud med vandrarhemsrum, hotellrum och hotellägenheter.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Receptionist, telefonist hos Academic Work i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jessica Andersson

Till webb­ansökan 

Mer information