Junior UX och grafisk designer till TaxiCaller i Linköping (extrajobb)

2019-05-15

Du kommer att vara ansvarig för allt det grafiska hos oss, från UX designen i våra appar till det grafiska i vårt marknadsföringsmaterial.

Du kommer att få hjälpa till med det grafiska inom en rad olika områden hos oss, så det kommer att vara ett mycket omväxlande jobb med många intressanta arbetsuppgifter inom det grafiska, och du kommer själv vara ansvarig för att leda ditt arbete.

Allt arbete kommer att ske från vårt kontor i Linköping.

Vi söker dig som passar in på följande beskrivning:

* Du har ett brinnande intresse för grafisk design.

* Du har redan hunnit jobba mycket med grafisk design, antingen genom jobb, skola eller privata projekt.

* Du har bra koll på de vanligaste verktygen, t.ex. Indesign och Photoshop.

* Du har bra driv och kan jobba självständigt.

Vi ser det som ett plus om du även har erfarenhet av att producera och redigera videos.

Denna tjänst är en halvtidstjänst och därför är tjänsten även öppen för designstudenter som vill jobba extra vid sidan om studierna.

Vi kan anpassa arbetstiderna så att jobbet går att kombinera med studierna. Det optimala är om du kan jobba 20 timmar per vecka i snitt (du kan jobba mindre eller inte alls när det är tentaperiod). Du får gärna kontakta oss även om du vill jobba mindre än så.

TaxiCaller grundades 2011 och har utvecklat en mobility as a service-plattform som snabbt har nått internationella framgångar och används idag av transportbolag i hela världen. Inledningsvis var vårt fokus på erbjuda vårt system till taxibolag, men vi har nu breddat oss och erbjuder vårt system till andra typer av transportbolag också, t.ex. bussbolag.

Vårt system är revolutionerande i och med att vi hela tiden använder den senaste teknologin inom både webb-lösningar och smarta mobiler (iPhone och Android). Vi upplever en stark efterfrågan på vår produkt och vi behöver därför utöka vårt team med en UX/grafisk designer.

Vi har vårt huvudkontor på Mjärdevi i Linköping.

Mer information om oss finner du på: www.taxicaller.com och www.linkedin.com/company/taxicaller

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Grafisk formgivare hos TaxiCaller Nordic AB i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

TaxiCaller Nordic AB
Diskettgatan 11
58335 Linköping

E-post: student@taxicaller.com

Mer information