Nannyakuten, Nanny/Barnvakt, Lidingö 1-2 em/v

2019-04-14

Familj på Lidingö behöver hjälp med barnpassning 1-2 eftermiddagar i veckan, mellan kl. 16:00-19:30. Familjen har ett barn på 3 år som ska hämtas på förskolan. Väl hemma blir det enklare matlagning och lek fram till att föräldrarna kommer hem.

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.

Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/

Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem eller annan plats.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Barnflicka/Barnvakt hos Messamigos AB Nannyakuten i Lidingö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
11444 STOCKHOLM

Telefonnummer: 0107060210

E-post: info@nannyakuten.se

Till webb­ansökan 

Mer information