Ledigt jobb som truckförare i Landskrona!

2019-07-10

Vi på Manpower söker nu en driven och noggrann truckförare för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Landskrona. För att passa för jobbet som truckförare vet vi att det är viktigt med stark arbetsmoral, hög energi och att man gillar att jobba i team. Vet du med dig att du är ambitiös, kunnig och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker!

Vad gör man som truckförare?

Du kommer främst att köra truck, packa varor och lossa varor. Det är ett stundtals fysiskt jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ambitiösa, kreativa och erfarna kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Du arbetar i skift, med oregelbundna tider.

Du kommer till exempel att:

* lossa och sortera gods

* köra truck

* packa och plocka varor

* hantera större kollin

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som truckförare och som har god vana av att köra motviktstruck med klämaggregat. Vidare är du en mogen och ambitiös person som är ansvarsfull och noggrann när jobbkläderna är på. Att du är en lagspelare som inte är rädd att hugga i när det behövs ser vi som självklart.

Vi söker dig som:

* truckkort A och B

* har mer än ett års erfarenhet av att köra truck och skjutstativ

* har erfarenhet av lagerarbete och logistisk

* har god förmåga att uttrycka dig på svenska

* har god vana av datorer

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Mer information

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar vår uppdragsgivare med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Thorén, anna.thoren@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Truckförare hos Manpower AB i Landskrona genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Manpower AB
21134
21134 1282

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Thorénanna.thoren@manpower.se

Till webb­ansökan 

Mer information