Extrajobb som ledsagare och avlösare finns i Kungsbacka

2019-06-11

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du ansvarsfull, flexibel, har en positiv människosyn och vill arbeta extra med barn, ungdomar eller vuxna med funktionsnedsättning?

Har vi en timanställning som passar dig?

Uppdragen är olika stora och kan passa dig som studerar, jobbar deltid, är föräldraledig eller av annan anledning vill arbeta extra.

Vi söker ledsagare och avlösare runt om i kommunen! Just nu söker vi timanställda som kan dagtid eller kvällar och helger. 

Befattningens roll och mål

Som ledsagare stöttar du en person med funktionsnedsättning att ta sig till olika aktiviteter i samhället, exempelvis delta i fritidsaktiviteter eller gå på idrotts- och kulturevenemang.

Som avlösare ger du föräldrar till barn och ungdomar med funktionsnedsättning avlösning i hemmet. Barnet får tillsyn och omvårdnad hemma under den tid som familjen kopplar av eller ägnar sig åt egna aktiviteter. Insatserna är mellan ca 10-30 timmar i månaden och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studerar eller deltidsarbetar men vill arbeta extra ett par gånger i veckan. Arbetstiden är vanligtvis förlagd till vardagskvällar eller helger. 

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men ser det som meriterande om du har någon form av omvårdnads- eller pedagogisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med människor. Vi ser gärna att du som söker bor i närområdet. Körkort och tillgång till bil är meriterande men inget krav. 

Du som söker ska ha för avsikt att ta ett uppdrag som sträcker sig minst 6 månader framåt.

Mer information

Erbjudande

Vi erbjuder tim-anställningar på deltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att du genom din ansökan godkänner du att vi begär utdrag ur belastningsregistret om du blir en av de som är aktuella för uppdraget.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Ledsagare hos Kungsbacka kommun i Kungsbacka genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Kungsbacka kommun
Storgatan 37
43432 Kungsbacka

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellinor Lind0300- 83 46 27

Till webb­ansökan 

Mer information