Studenter till storbank

2018-10-09

Adecco söker kundtjänstrådgivare till en storbank i Skåne! Är du student med stort intresse för bank och finans? Vill du jobba med att ge toppservice och utveckla relationer med kunderna i en dynamisk och spännande bransch? Se hit, vi har tjänsten för dig!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i en studentpool där du arbetar ute på vår kunds olika bankkontor i Skåne. Du kommer att arbeta med att ge råd och service till kunder över disk och ambitionen är att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Som kundtjänstrådgivare blir du ansiktet utåt och får ett spännande arbete med ett högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter. Om du är ute efter din första erfarenhet inom bank- och finansvärlden är detta en ypperlig möjlighet och du kommer att knyta kontakter för livet!

Som en del i denna pool är du anställd som konsult hos Adecco, och arbetar ute på de olika bankkontoren i Malmö, Helsingborg, Lund, Kristianstad och kranskommuner. Uppdraget är på deltid vid behov, vi ser att du finns tillgänglig för arbete två vardagar i veckan.

För att du ska få rätt förutsättningar i tjänsten kommer du i starten av ditt uppdrag genomgå en interaktiv e-utbildning som tar ca 30 h och därefter 8 dagars utbildning på bankkontor.

Om dig

Vi tror att du är i början av din högskoleutbildning, exempelvis inom ekonomi eller juridik och har minst tre terminer kvar av din utbildning. Din tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt kommer väl till pass, har du dessutom arbetat med service inom bank och finans ser vi det som mycket meriterande. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person trivs du med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Ditt utpräglade servicetänk och din personliga mognad gör att du kan möta kunderna med den professionalism och höga servicenivå som krävs för jobbet. Är du driven och ambitiös samt är flexibel och anpassningsbar efter kundens behov är detta rätt plats för dig.

Viktigt för tjänsten är:

- att du studerar på högskola eller universitet

- att du har ett intresse för ekonomi

- att du är serviceinriktad och uppskattar att möta olika typer av människor

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

För att vara aktuell för tjänsten behöver vi se ett utdrag ur polisens belastningsregister samt kreditupplysning.

Mer information

Om anställningen

Tjänsten som kundtjänstrådgivare är ett konsultuppdrag med start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tove Madsen på telefon 0736847761 eller mail: tove.madsen@gmail.com

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan

Sökord:

Bank, student, extrajobb, finans, ekonomi, Adecco, Skåne, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, storbank, ekonomijobb

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Adecco Sweden AB i Kristianstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Adecco Sweden AB
Södra Tullgatan 3
21140 MALMÖ

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tove Madsen0736847761

Till webb­ansökan 

Mer information