Vill du arbeta som lärling inom el?

2018-02-22

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Är du en elektriker-lärling som är redo att ta första steget i karriären? Är du driven, nyfiken och framåt? Då tycker vi att du ska läsa vidare. Vi har nämligen flera spännande projekt på gång där kanske just du får chansen att påbörja din resa inom elektrikeryrket.

Vårt bolag, Manpower EL & Tele AB, har ett ökat och löpande behov av driftiga elektriker/lärlingar till våra kunder runtom i Värmland. Du blir anställd hos Manpower El & Tele AB och arbetar ute hos våra kunder inom elbranschen med varierande arbetsuppgifter kopplat till elteknikområdet inom exempelvis installation och service. Med andra ord får du möjligheten att utveckla dina kunskaper och knyta värdefulla kontakter till framtiden.

Vem är du?

Du har en avslutad el-teknisk utbildning med godkända slutbetyg och vi söker dig som är lärling.

Som person är du driven, flexibel, noggrann och bra på att arbeta både självständigt och i team.

Mer information

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower El &Tele AB hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower El & Tele har kollektivavtal med SEF.

Vi erbjuder månadslön och anställning enligt Elektrikerförbundets kollektivavtal.

Vi tillsätter tjänster löpande under ansökningsprocessen så vänta inte med din ansökan.

OBS! Glöm ej bifoga betygen vid ansökan

Välkommen att söka dessa tjänster!

Vid frågor, kontakta konsultchef Stefan Lindgren, 054 - 22 18 82

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärling, installationselektriker hos Manpower AB i Karlskoga genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Manpower AB
69147
69147 1883

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Stefan Lindgrenstefan.lindgren@manpower.se

Till webb­ansökan 

Mer information