CE-chaufförer för extrajobb sökes!

2019-01-10

Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb, innehar CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med livsmedelsdistribution till matbutiker i Jönköping. Vår kund har som mål att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och vill därmed bidra till tillväxt i de butikskedjor som de levererar till. Godset är i huvudsak specerier, kolonial, kött och chark samt delar av mejerisortimentet.

Du kommer att hantera en lastbil med CE-behörighet, där varje ekipage är 10-25 meter långa, alla utrustade med eltruck. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods. Ditt huvudansvar är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Uppdraget är tänkt att starta omgående och du kommer tillsammans med kund att lägga upp ett passande schema som gör det möjligt för dig att bibehålla din nuvarande sysselsättning. Främst är tiderna förlagda till vardagar 05–16 samt under helger och röda dagar.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du en annan huvudsaklig syssla på minst 50% eller är studerande alternativt pensionär. Du innehar CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom kring Jönköping är det till fördel.

Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

Du kan förvänta dig ett extrajobb med bra körningar, få stopp, trevliga kollegor och chefer i ett fantastiskt företag. Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Mer information

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Distributionsförare hos StudentConsulting i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Borgmästargränd 3
55320 Jönköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Team Jönköpingjonkoping@studentconsulting.com

Till webb­ansökan 

Mer information