Flexibel och driven student sökes till välbetalt extraarbete!

2018-02-09

Vi söker just nu pålitliga studenter till arbete med orderplock hos Dagab.

Vi erbjuder ett fysiskt och flexibelt extrajobb i kombination med studier. Har du en stark vilja, ett stort driv och kan arbeta två pass i veckan är detta ett guldjobb för dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Axfoods logistikpartner Dagabs räkning flera medarbetare som kan hjälpa till med deras orderplock som levereras till Willys, Hemköp och Tempo i hela Sverige. Dagab är i en tillväxtresa och önskar därför utöka med fler medarbetare genom en studentpool. Som medarbetare i studentpoolen är det ett krav att du kan vara tillgänglig minst två heldagar i veckan, i detta fall framförallt torsdag, fredag och söndag, då det är som mest att göra de dagarna i veckan. Viktigt är att man har möjlighet att arbeta under både sommaren samt andra ledigheter och röda dagar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Dagab.

ARBETSUPPGIFTER

Som orderplockare kommer du arbeta med

* orderplock på kyllager med färskvaror

* köra truck och lasta varor på pall

* arbeta utifrån ordermål

Tjänsten passar dig som är noggrann och snabblärd. Du drivs av mål och effektivitet.

VI SÖKER DIG SOM

* har A2 truckkort

* har god svenska i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det

* har minst 1 år kvar på dina studier

* är i god fysisk form då arbetsuppgifterna kräver det

Det är meriterande om du…

* har tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete

Som person är du lyhörd, noggrann och självgående.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående

* Omfattning: deltid

* Placering: Jönköping

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dagabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [lin02@academicwork.se](mailto:lin02 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Dagab är ett företag som ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Academic Work i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Petra Sköld

Till webb­ansökan 

Mer information