Sommarjobba på Landvetter som flygplatsmedarbetare!

2019-01-09

Service that moves you

Aviator is a supplier of Aviation Services, taking care of passengers and equipment at several airports in Europe. Aviator was founded in December 2010.

Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Söker du ett sommarjobb där du dessutom har goda chanser till extrajobb efter säsongen?Du är du rätt person hos oss!

Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som under sommaren kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Det finns mycket goda chanser till förlängning efter sommarens period.

ANSVARSOMRÅDEN SOM FLYGPLATSMEDARBETARE PÅ RAMPEN

Dina arbetsuppgifter är att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

DINA EGENSKAPER

Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och en god fysik för att kunna bli en i vårt team.

DINA KVALIFIKATIONER

Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det mycket meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom Ground Handling är meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Landvetter flygplats under flexibla tider.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat. Se mer info här.

Mer information

VAD KAN AVIATOR ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio.

Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en gedigen praktisk och teoretisk introduktionsutbildning se till att du känner dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Tjänsten är en visstidsanställning på 50-75% under sommaren med mycket goda chanser till förlängning efter säsongen. Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som flygplatsmedarbe...

Läs mer på http://hpr.to/j14668

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Flygplanslastare hos Aviator i Härryda genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Aviator
438 80 Landvetter
43880 Härryda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Aviator

Till webb­ansökan 

Mer information