Välbetalt extrajobb för studenter på lager i Halmstad - Start i januari

2018-12-04

Vi söker nya Storesupportare för arbete hos vår kund Martin & Servera i Halmstad som dagligen levererar livsmedel, drycker och utrustning till tusentals kunder runt om i hela Sverige. Arbetet är fysiskt och fungerar utmärkt att kombinera med studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning då du lägger dig tillgänglig vecka för vecka.

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften i detta arbete är orderplock. Detta innebär att det är ditt jobb att med hjälp av truck plocka ihop alla beställningar i bur och sammanställa dessa för leverans. Plocket består av livsmedel, allt från drickabackar till grönsaker. Arbete i kyla, ca +4 samt frys -28 grader kommer att förekomma.

Arbetstider

Arbetstiderna hos Martin & Servera är förlagda till största delen mellan 16:00-23:00 och du ska därför vara bekväm med att arbeta kvällstid. Det förekommer även tidigare pass 09:30-18:00.

Jobbet börjar med två veckors betald utbildning på dag och kvällstid, där första utbildningsdagen är på dagtid 07:00-16:00 och resterande dagar de två veckorna sker på kvällstid 16:00-23:00 alternativt dagtid 07:00-16:00. I denna utbildning ingåräven truckkort ifall man inte har det sedan tidigare. Startdatum för dessa tjänster är under andra halvan av januari och under februari 2019.

Början av året är en relativt lugn period på Martin & Servera, därför kommer du jobba cirka en gång i veckan första tiden efter utbildningen. Efter denna första period ser vi att du kan jobba cirka två pass i veckan. Under somrarna ser vi att du har möjlighet att arbeta mer.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Du som person är driven och ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Det krävs stor noggrannhet i arbetet då ett felplock får direkta konsekvenser för kunderna. Du bör också vara i god fysisk form då det förekommer många tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo.

- Till detta extrajobb söker vi dig som studerar ellerhar en annan huvudsaklig sysselsättning påminst 50 procent alternativt driver eget företag.

Du kommer varaanställd som konsult på Storesupport och med detta kommer också ett stort ansvar som representant för Storesupport.

Eftersom utbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språketbra.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Mer information

Om oss

Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. I Storesupports verksamhet ingår uthyrning av personal inom lager och logistik i dagligvaruhandeln och sällanköpshandeln.

Är du intresserad?

Intervjuer sker löpande. Första startdatum för tjänsterna är 14 januari.

Välkommen att skicka in din ansökan via annonsen redan idag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Storesupport i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Storesupport
Halmstad Fraktgatan
30230 Holm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Henrik Korénhenrik.koren@storesupport.se

Till webb­ansökan 

Mer information