Sommarens roligaste jobb som säljande ambassadör

2019-04-13

Går du i tankar på sommarjobb? Vill du ha ett arbete där du får vistas utomhus och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet? Är du dessutom intresserad av sälj och skulle vilja utveckla din kommunikation? Då är detta det perfekta jobbet för dig - här får du jobba som säljande ambassadör för Göteborgs roligaste sommarupplevelser!

OM TJÄNSTEN

Detta är ett sommarjobb på rullande schema heltid mellan juni till augusti. Som säljare kommer du agera ambassadör och sälja aktiviteter för Strömma till den primära målgruppen turister. Här kommer du att arbeta med att skapa minnen för livet.

Du erbjuds

* Ett roligt och lärorikt sommarjobb där du kommer få möjligheten att utvecklas inom sälj

* Att bli en del i ett härligt team och en ungdomlig och inspirerande arbetsmiljö

* En rolig arbetsplats med mycket företagsaktiviteter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer du att arbeta med att sälja upplevelser. Du kommer att jobba i centrala Göteborg på platserna kretsar runt lilla bommen, Stora Teatern samt Brunnsparken. Du kommer att få en introduktion tillsammans med de övriga säljarna som kommer att jobba under sommaren.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar på en eftergymnasial utbildning

* Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska

* Har ett stort intresse för sälj och vill utvecklas inom detta område, detta vill vi tydligt ska motiveras i din ansökan

Vid den har processen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet samt intresse för tjänsten.

Som person är du:

Mer information

* Målinriktad

* Driven

* Serviceinriktad

* Ansvarstagande

Övrig information

* Start: Juni

* Omfattning: Sommarjobb jun-aug

* Placering: Göteborg, City

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Stromma finns representerat med ca 30 varumärken i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger, Ålesund och Berlin.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Account manager hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellen Forsgren

Till webb­ansökan 

Mer information