Vill du ha ett meningsfullt extra jobb? Sök som timvikare i Ledsagning!

2019-04-15

Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

ARBETSUPPGIFTER

Söker du ett givande och meningsfullt extrajobb? Är du intresserad av ett socialt arbete där du får möta och stödja barn och vuxna i Västra Göteborg? Då har du hittat helt rätt!

Vi söker dig som skulle vilja ha ett extra uppdrag en kväll eller helgdag under veckan.

Ledsagning- och avlösnings uppdragen vi utför är individsanpassade och kan innebära att du t.ex. ledsagar barn eller vuxna till och från en aktivitet eller att stödja någon, att du stödjer någon till ett självständigare liv eller att du tar över omvårdnaden av ett barn/vuxen.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan till oss redan nu!

KVALIFIKATIONER

Meriterande för tjänsten är om du har relevant eftergymnasial utbildning såsom barnskötare eller undersökterska, eller är student inom t.ex. socialt arbete eller pedagogik. Erfarenhet inom socialt arbete inriktning funktionsvariationer är också meriterande.

När man arbetar med barn och ungdomar måste man enligt lag lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Det begär du ut genom att skicka in nedanstående blankett till polisen: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Det kan ta upp till två veckor att få hem intyget så var ute i god tid.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Mer information

ÖVRIGT

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Stödassistent hos Göteborgs Stad , SDF Västra Göteborg i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Göteborgs Stad , SDF Västra Göteborg
Box 334
42123 Västra Frölunda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Naemi Gerafi Malmström031-366 11 03

Till webb­ansökan 

Mer information