Fysiskt deltid- och sommarjobb till packavdelning

2019-03-14

Är du student vid Högskola, YH eller Universitet och söker ett jobb för att dryga ut studentkassan? Har du intresse för livsmedel och produktion, och föredrar att arbeta fysiskt? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Academic Work söker nu fler studenter till vår studentpool. Du kommer använda dig av ett bokningssystem där du lägger dig tillgänglig minst två dagar varje vecka, och blir uppbokad efter behov en vecka framåt i tiden. Företaget du kommer arbeta på är beläget i Västra Frölunda dit du enkelt tar dig med kollektivtrafik. Låter detta som något för dig? Sök redan idag då urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker studenter till vår studentpool på ett livsmedelsföretag beläget i Västra Frölunda. Vi söker personal till två olika avdelningar, nämligen produktions- och packavdelningen där denna rekryteringsprocess inriktar sig mot packavdelningen. Arbetet handlar om att på olika sätt tillreda och förbereda efter satta strukturer inom produktionen.

Passen kommer främst vara måndag-fredag kl 06.45-16.00, men även kvällsskift förekommer. Att vara del av en studentpool innebär att du lägger dig tillgänglig två dagar i veckan. Academic Work schemalägger sedan

och bokar upp dig på pass en vecka i taget. Under terminerna arbetar du ca två dagar i veckan och det finns stora chanser till sommarjobb samt extrajobb över ledigheter och storhelger.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och kommer inledningsvis pågå i sex månader. Då behovet är långsiktig så finns det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som produktionsmedarbetare på packavdelningen för vår kund kommer du tillsammans med andra studenter, samt befintlig heltidspersonal, bemanna produktionsavdelningen hos vår kund inom livsmedelsproduktion. Arbetet innebär hantering av livsmedel vilket ställer höga krav på hygien. Detta innebär även att arbetet kan komma att utföras i en kall arbetsmiljö, exempelvis kylrum. Vidare är arbetet väldigt fysiskt då lyft kan förekomma.

Inom packavdelningen kommer du till exempel att:

* Hantera blandningsmaskiner för ex. majonnäs och såser.

* Hålla rent och städa undan till exempel tomma kartonger och burkar.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% på förslagsvis universitet, högskola, eller yrkerhögskola. Då tjänsten är långsiktig ser vi gärna att du är student åtminstone till sommaren 2020.

* Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet.

* Kan vara tillgänglig för att arbeta minst två dagar i veckan under terminerna samt möjlighet för heltid under sommar och andra ledigheter.

* Talar och skriver på svenska obehindrat då detta krävs i det dagliga arbetet, där kommunikation är viktigt för rätt utfört arbete.

Det är meriterande om du:

* Har någon form av lager- eller produktionserfarenhet sedan tidigare.

Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema i skolan och har möjligheten till att arbeta minst två dagar i veckan vid sidan av dina studier. Vidare är du noggrann och positiv samt har en god fysisk form då det förekommer en del tunga lyft i tjänsten. Vi ser även att du besitter god samarbetsförmåga och vill bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Deltid, efter behov. Krav på att ligga tillgänglig i vårt schemaläggningssystem minst två dagar i veckan. Under sommar är det heltid samt mer jobb under andra ledigheter.

* Placering: Göteborg, Västra Frölunda

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johan Blomberg

Till webb­ansökan 

Mer information