Välbetalt extrajobb för studenter med B-körkort!

2019-01-10

Är du på jakt efter ett roligt och ansvarsfullt extrajobb? Är du dessutom student på eftergymnasial nivå och vill dryga ut plånboken? Då kan denna tjänst passa dig! Vi söker nu tre personer till Fruktbudet som fruktambassadörer, med uppgift att leverera fruktkorgar. I den här tjänsten får du agera ansiktet utåt på olika företag runt om i Göteborg. Ta chansen och sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Fruktbudet, en av MatHems verksamheters, räkning fruktambassadörer på deltid tillsvidare med start den 7/1. För tjänsten krävs att du är tillgänglig för arbete måndagar mellan 06:00-15:00, onsdagar 06:30-15:30 och gärna agera ersättare vid behov.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fruktbudet i Norden ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fruktbudet i Norden AB.

ARBETSUPPGIFTER

Som fruktambassadör kommer du som bud att köra ut fruktkorgar till olika företag runt om i Göteborg. Du arbetar utifrån en körlista där du tilldelas information om vilka företag du ska åka till.

Du kommer till exempel att:

* Köra ut och lämna fruktkorgar till 50-80 olika företag inom Göteborgsområdet

* Agera ansiktet utåt för Fruktbudet AB

Tjänsten passar dig som tycker det är roligt att köra bil och samtidigt få vara ute bland kunder och visa upp ett glatt humör. Du har inga problem med tungt arbete då du kommer bära korgar som väger mellan 4-11 kg.

VI SÖKER DIG SOM

* Har minst 1 år kvar på dina eftergymnasiala studier, du studerar alltså på t.ex. Högskola, Universitet eller Yrkeshögskola. Detta vill vi ska framgå tydligt i din ansökan.

* Innehar körkort B och god körvana

* Kan arbeta minst 1 pass per vecka förlagt på måndagar 06:00-15:00 och onsdagar 06:30-15:30

* Talar och förstår svenska obehindrat då detta krävs i de dagliga arbetsuppgifterna.

Som person är du lyhörd och förstår värdet av kunden eftersom du kommer att vara ansiktet utåt för Fruktbudet i Norden AB. Du är därför tillmötesgående och visar alltid upp en positiv attityd och sprider glädje. Arbetet kräver även att man är stresstålig då man ska hinna med alla kunder på körlistan. Sist men inte minst är det oerhört viktigt att du är flexibel då man kan komma att få arbeta fler än de dagar som önskas.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 7/1 och upplärningspass v.1 2019

* Omfattning: Måndagar mellan 06:00-15:00, och onsdagar 06:30-15:30 samt agera ersättare vid behov.

* Placering: Göteborg, Högsbo

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Mer information

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Fruktbudet i Norden AB startade som ett litet service- & hälsoföretag 1986 och ingår idag i MatHems koncern. Ledstjärnan var då precis som nu - att leverera högklassig frukt och andra trivselprodukter till arbetsplatser runt om i vårt rike. I år fyller vi 30 år och den enkla idén om att förse arbetsplatser med lättillgänglig och nyttig energi i form av frukt, är idag en allmänt vedertagen standard på framgångsrika arbetsplatser. Fruktkorgen sänder, på ett enkelt och träffsäkert sätt, signaler om en arbetsplats som sätter hälsa, välmående och prestation i fokus. Vi var en gång först och vi är alltjämt störst – originalet helt enkelt! För mer info, klicka dig in på Fruktbudets hemsida.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Distributionsförare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellen Forsgren

Till webb­ansökan 

Mer information