FLYERSUTDELARE TILL KÖPCENTRUMSAKTIVITET SÖKES!

2018-05-16

Tycker du om att ta kontakt med nya människor? Vi söker nu serviceinriktade personer som kan hoppa in på ett kortare eventuppdrag. Låter detta som någonting för dig? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för vår kunds räkning tre flyersutdelare. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

ARBETSUPPGIFTER

Som flyersutdelare kommer du arbeta tillsammans med andra kollegor och vara ansiktet utåt för vår kunds varumärke. Det kommer innebära att ta kontakt med personer, informera om kundens produkter och dela ut flyers. Du kommer till exempel att:

* Ta kontakt med människor som rör sig i området

* Dela ut flyers och informera

Tjänsten passar dig som vill ha ett socialt extrajobb

VI SÖKER DIG SOM

* Har lätt för att ta kontakt med människor

* Har lätt att ta dig till Centrala Göteborg

* Finns tillgänglig 25/5 2018

Som person är du utåtriktad och är inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Du är tydlig i din kommunikation och uttrycker dig på ett säljande och enkelt sätt. Du har även ett brinnande intresse för att ge bra service och har god social kompetens.

ÖVRIG INFORMATION

* När: Fredag den 25:e Maj, 2018

* Arbetstid: Kl.06:40-10:00

* Placering: Centrala Göteborg

* Kontaktuppgifter: Imran Waheed, imran.waheed@academicwork.se

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Eventsäljare/Eventförsäljare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Imran Waheed

Till webb­ansökan 

Mer information