Vi söker Staffing Service Assistant till Göteborg

2018-05-16

Vill du komplettera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work? Vi söker dig som älskar problemlösning och vill leverera service i världsklass! Trivs du med mycket eget ansvar och att ha många bollar i luften i ett energiskt och ambitiöst företag? Sök då tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och värdefulla kontakter. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!

Som Staffing Service Assistant ingår du i vår bemanningsservice som ansvarar för våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Tillsammans med kunderna planerar du framtida personalbehov, lägger scheman och koordinerar personal. Samtidigt agerar du kontaktperson för våra befintliga konsulter. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Du förväntas bemanna personal efter våra kunders behov, och täcka personalluckor med kort varsel. Tycker du om kommunikation, koordinering och problemlösning så är det här tjänsten för dig!

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:

• Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.

• Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov

• Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.

• Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.

• Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

• Är student på universitetsnivå och har minst 1,5 års studier kvar.

• Är flytande i svenska och innehar goda kunskaper engelska, då arbetsuppgifterna kräver det.

• Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.

• Är strukturerad, självgående och trivs med problemlösning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter men det är inte ett krav. Det är också meriterande med annan erfarenhet som visar på ambition och engagemang, så som exempelvis deltagande i studentkårsaktiviteter eller volontärarbete.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Louise Gustafsson

Till webb­ansökan 

Mer information