Skaffa det perfekta extrajobbet!

2018-05-16

Oavsett vilken form av callcentertjänst Ni önskar så är Callsign redo att anta utmaningen. Vår verksamhet idag präglas av både hög kvalitet och hög kvantitet. Som kund hos Callsign kan Ni känna er helt trygga med att ha högsta prioritet och engagemang för just Era uppdrag och behov. Er framgång är vår passion!

.

Vill du dryga ut din vårkassa med ett extrajobb?

Då är Callsign rätt för dig.

Vi jobbar tillsammans med långvariga uppdragsgivare med välbeprövade konsumentprodukter för den svenska marknaden och tillsammans med skräddarsydda adresser för ändamålet gör det att vi når stor framgång.  Hos oss slipper du alltså vänta dagar, veckor eller till och med månader för att få in en order.  Kort och gott perfekt för såväl nybörjaren samt den som jobbat tidigare inom försäljning. Då det alltid är full action med mycket försäljning! Vi erbjuder också coachning av mycket erfaren personal utifrån ett välbeprövat säljsystem och är fullt ut engagerade till din framgång. 

Vi ser att du som söker:

- Har goda kunskaper i svenska

- Stor personlig drivkraft

- Vill utvecklas såväl som person som inom Callsign.

- Möjlighet att börja med kort varsel då vi är inne i en mycket expansiv fas.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Telefonförsäljare hos Callsign Consulting Sverige AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Callsign Consulting Sverige AB
Karlavagnsgatan 11
41756 Göteborg

Till webb­ansökan 

Mer information