Extrajobba som terminalarbetare hos kund i Mölnlycke!

2018-05-16

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget

Vi söker nu till vår kund en Terminalarbetare som vill jobba extra vid sidan av studier eller som har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, Du kommer arbeta 4h/dag, måndag-fredag. Arbetstider är i hög grad flexibla, du kan välja att jobba dag- eller kvällsskift. Arbetsplatsen är belägen i Mölnlycke.

Du kommer bli anställd på Söder & Co och sedan uthyrd till vår kund. Uppdraget är med start omgående.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten ingår lastning/lossning och scanning utav företagets inkommande/utgående gods. Du hanterar dessutom fraktdokument enligt kundens rutiner. Att arbeta som terminalarbetare kan stundtals upplevas som hektiskt varför vi söker dig som har mycket energi, är ihärdig och energisk.

Mer information

Din profil

Vi söker dig som har innehar truckkort A 1-4 och som har erfarenhet av ledstaplaren. Du måste ha arbetat som terminalarbetare tidigare, vara van att lasta och lossa lastbilar. Du som gillar ett högt tempo där din prestation står i fokus kommer att trivas på denna arbetsplats! Vi ser att du är noggrann och håller en hög servicenivå i ditt arbete. Vidare måste du kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är även viktigt att du kan starta omgående på detta uppdrag.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Registrera din ansökan på www.soderco.se redan idag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Terminalarbetare hos S&C Bemanning Göteborg AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

S&C Bemanning Göteborg AB
Johan På Gårdas gata 5A
41250 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Eric Öberg

Till webb­ansökan 

Mer information