Barnvakter sökes i västra Göteborg (Askim, Hovås & Kullavik)

2018-12-04

Vill du ha ett flexibelt deltids- eller extrajobb och gillar att ta hand om barn? Då borde du jobba med barnpassning hos våra härliga kundfamiljer!

Just nu söker vi nya medarbetare som vill vara barnvakter hos våra kundfamiljer i västra Göteborg. Arbetsuppgifterna är vanliga barnpassningssysslor, där man tar hand om och leker med barnen i familjens bostad under tiden som föräldrarna inte är hemma.

Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Barnpedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid. Som anställd får du även genomgå en barnsäkerhetsutbildning genom oss där du bland annat får lära dig HLR för barn. Lönen är 130 kr/tim (inkl. semesterersättning).

De aktuella familjerna bor i följande områden i västra Göteborg:

*Hovås

*Askim

*Kullavik

Barnen är i varierande åldrar och familjerna behöver hjälp i olika omfattning, så ange nedanstående i din ansökan så tittar vi på vilken/vilka familjer du passar:

*Vart du vill jobba (vilket/vilka områden)

*Vilka tider och dagar du vill arbeta

*Vilka åldrar gällande barnen som du är bekväm med att ta hand om

Om du känner att du vill och har tid över att vara barnvakt hos flera familjer, kan du enkelt söka nya uppdrag/familjer genom vår hemsida när du väl har blivit anställd. Som Barnpedagog hos Akademisk Omtanke har du nämligen möjlighet att åta dig upp till tre olika familjer samtidigt, så länge tiderna inte krockar.

Skriv "Barnpedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan.

Besök gärna vår hemsida, www.akademiskomtanke.se, för mer information eller skicka in din ansökan till rekrytering@akademiskomtanke.se

Vi söker dig som:

- Tycker om att leka med och ta hand om barn

- Har erfarenhet av barnpassning eller har utbildning inom området

- Är ansvarsfull och pålitlig

Akademisk Omtanke erbjuder läxhjälp och barnpassning för privatpersoner i främst Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har drygt 400 medarbetare runtom i landet som dagligen hjälper hundratals barnfamiljer i deras tillvaro.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Barnflicka/Barnvakt hos AKADEMISK OMTANKE AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

AKADEMISK OMTANKE AB
Stigbergsliden 7
41463 GÖTEBORG

Telefonnummer: 0313333398

E-post: info@akademiskomtanke.se

Mer information