Butikssäljare till Elektroskandia!

2018-01-13

Känns studiebidraget alldeles för långt borta? Vi har extrajobbet åt dig! På Elektroskandia får du möjligheten att utvecklas inom relationsskapande och verka som en rådgivande part mot kunder! Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Elektroskandias räkning en Butikssäljare till deras butik i Gävle. Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har varit etablerade på marknaden i över hundra år. De erbjuder framförallt elmaterial och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet men tillhandahåller även belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Passa på att redan nu bygga på dina erfarenheter och CV. Samt så kommer du in i Academic Work och Elektroskandias nätverk.

ARBETSUPPGIFTER

Som Butikssäljare kommer du arbeta med en rad varierande arbetsuppgifter så som att möta kunder i butiken och hjälpa dem att hitta rätt produkter. Möten med kund sker fysiskt i butiken och eftersom kunderna är återkommande och arbetar som elektriker ser vi att du trivs med att arbeta relationsbyggande. Som butikssäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med att ge teknisk rådgivning till kund och blir Elektroskandias ansikte utåt.

Du kommer till exempel att:

* Plocka varor och fronta i butiken.

* Arbeta i kunddisken.

* Ta emot orders och göra sökningar i företagets system.

* Hjälpa kunderna med produktval och lösningar på kundens problem.

Tjänsten passar dig som gillar att bygga relationer med återkommande kunder. Du brinner för att ge den bästa servicen och dessutom tänker långsiktigt i ditt arbete.

VI SÖKER DIG SOM

Har ett stort tekniskt intresse och som trivs i en säljande roll. Ett krav för uppdraget är att du är studerande på eftergymnasial nivå.

* Behärskar svenska i tal och skrift då näst intill all kundkommunikation med kund sker på svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom el-branschen. Samtliga kunder är själv verksamma inom elbranschen och besitter därför stora kunskaper om varusortimentet vilket gör det meriterande om du har tidigare kunskaper inom butiksservice och ett intresse för elektronik.

Som person är du utåtriktad och social vilket gör det lätt för dig att kommunicera med kunder och hjälpa dem i butiken. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta med andra men också att du är flexibel i ditt förhållningssätt då arbetsuppgifterna både varierar och snabbt förändras.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, enligt överenskommelse.

* Placering: Gävle

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Elektroskandia är en sverigebaserad elgrossist med ett 50-tal detaljhandelsbutiker runt om i Sverige. Företaget marknadsför och säljer elmaterial, kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare, fackhandel hos Academic Work i Gävle genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Storgatan 29
85230 Sundsvall

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Matilda Andersson

Till webb­ansökan 

Mer information