En dag i månaden, extrajobba som Mystery Shopper Gävle

2018-11-07

Som Mystery Shoppers besöker vi butiker, restauranger, hotell, fartyg, caféer. Vi iakttar service, bemötande, hur möjligheter till försäljning tas till vara och mycket mer genom anonyma besök. Vi arbetar med professionella fast anställda Mystery Shoppers.

Mystery Shopping är ett yrke för oss, ett hantverk, så det kräver att du arbetar regelbundet och håller dina kunskaper igång. Vi ser helst att du kan jobba en gång i månaden, allt från ett par timmar till en hel dag. Arbetet utförs schemalagt som arbetsdagar. Du kan själv påverka vilka dagar det blir när vi lägger schema.

Det är mycket roligt om vi får sökande som kan tänka sig att jobba med oss i varierande omfattning under många år framåt.

För de flesta är Mystery Shopping ett extrajobb så vi tror att det passar bäst för dig som redan har ett jobb eller studier på deltid, som vill ha större omväxling eller vill fylla ut dina timmar av annat skäl. Du kommer behöva körkort och en bärbar dator för att kunna utföra arbetet.

Besöken vi gör återger vi skriftligt. Du måste kunna uttrycka dig mycket väl skriftligt på både svenska och engelska. Gillade du att skriva uppsats i skolan är det här kanske något för dig. Det är ett krav med erfarenhet av försäljning inom ett serviceyrke som butik, butik, hotell, restaurang, café eller motsvarande.

Ansökan skickar du med cv och personligt brev till info@nordicmystery.se.

Mer information

Anställningskrav

-Erfarenhet från hotell, butik, restaurang, kafé eller motsvarande.

-Körkort.

-Körvana.

-Tillgång till bärbar dator med Office.

-Utmärkt förmåga att uttrycka sig skriftligt på svenska.

-God förmåga att uttrycka dig skriftligt på engelska.

Nordic Mystery Shopping har professionella Mystery Shoppers med yrke att besöka våra kunder. Vi arbetar med månadsschema och planerade arbetsdagar. Våra Mystery Shoppers är fast anställda med kollektivavtal, försäkring, timlön och intern upplärning. Vi är ett litet privatägt företag. I företagsgruppen ingår även Nordic Mystery Shopping Suomi Oy och Inside Security.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Intervjuare, opinionsundersökning hos Nordic Mystery Shopping Sverige AB i Gävle genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nordic Mystery Shopping Sverige AB
Box 10
73121 Köping

Telefonnummer: 070376475

E-post: info@nordicmystery.se

Mer information