Vi söker kundtjänstmedarbetare till Hemtex för extrajobb

2019-05-13

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Hemtex för extrajobb

Motiveras du av ett socialt arbete där du får chansen att leverera god service och samtidigt hjälpa andra? Skulle du dessutom beskriva dig som kundorienterad, ordningsam och positiv? Då kan tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Hemtex vara just för dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund.

Arbetsbeskrivning:

I arbetsuppgifterna ingår hantering av inkommande telefonärenden samt inkommande ärenden via mail och chatt. Kundtjänst hanterar både klubb, e-handel och övriga frågor.

Uppdraget startar efter sommaren, utbildning sker enligt överenskommelse antingen innan eller efter sommaren. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 08.00 och 20.00 samt på lördagar mellan 10-14. Arbetspassen varierar mellan 4-8 timmar.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen ser vi att du är bra på att kommunicera och trivs med att uttrycka dig i tal och skrift. Då du är ansiktet utåt gentemot kunderna är det viktigt att du är noggrann, lyhörd och serviceinriktad. Du har en naturlig fallenhet för service och värderar att hålla hög kvalitet mot kunderna.

Vi ser även att du har följande;

• Genomförd gymnasieutbildning

• Pågående utbildning på högskola eller motsvarande, alternativt en annan huvudsaklig sysselsättning

• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande, men det är än viktigare att du är engagerad och besitter en vilja av att förstå, lära och utvecklas.

Om Hemtex:

På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel. Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned.

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag – som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier – har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt här på webben - och oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd:

Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lovisa Carlsson lovisa.carlsson@randstad.se

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Randstad AB i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Lilla Brogatan 19-21
50335 BORÅS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lovisa Carlsson

Till webb­ansökan 

Mer information