Vi söker danskspråkig översättare till Nelly.com i Borås

2019-05-08

Vi söker danskspråkig översättare till Nelly.com i Borås

Brinner du för mode och behärskar danska flytande? Skulle du dessutom beskriva dig som strukturerad, serviceminded och driven? Då har vi din nästa utmaning! Vi söker en danskspråkig översättare till vår attraktiva kund, Nelly.com.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består främst av att översätta texter på Nelly.com´s hemsida från svenska till danska med såväl bibehållen känsla som innehåll. Det gäller bland annat kampanjtexter, nyhetsbrev och produktbeskrivningar. Som översättare kommer du att vara ansvarig för alla texter på den danska siten. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Borås.

Arbetstiden är kontorstid, vardagar. Start enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan snarast då vi intervjuar löpande.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande arbete inom service. Vi söker dig som har driv och en resultatinriktad inställning till ditt arbete. Du är ansvarsfull och trivs med att arbeta med flera processer samtidigt. I ditt arbetssätt är du noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

• Du har minst gymnasiekompetens alternativt utbildning som bedöms som likvärdig

Mer information

• Mycket goda kunskaper i danska

• Goda kunskaper i svenska eller engelska

• Du har god datorvana

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lovisa Carlsson, lovisa.carlsson@randstad.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Randstad AB i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Lilla Brogatan 19-21
50335 BORÅS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lovisa Carlssonlovisa.carlsson@randstad.se

Till webb­ansökan 

Mer information