Vi söker glassplockare i Borås med omgående start!

2019-05-08

Söker du extrajobb? Vi letar efter dig som är serviceinriktad och vill vara den förlängda armen mellan leverantörer och kunder. Ett flexibelt butiksjobb med eget ansvar!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som under sommaren vill jobba extra på lördagar.För rätt person så finns det möjlighet till jobb i veckorna också. Du kommer att arbeta med varuplock och påfyllning för en av landets största glassleverantörer ute i butiker runt om i Borås. Arbetet kan innebära fysiskt ansträngande uppgifter varför god fysik är viktigt.

Då du med egen bil kommer att ta dig runt mellan butiker så är det ett krav att du har körkort och egen bil. Vi är i behov av personal som är tillgängliga varje lördag under hela sommaren.

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Mer information

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Varmt välkommen!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror hos Storesupport i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Storesupport
Svangatan 2B
41668 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sofia Borgsofia.borg@storesupport.se

Till webb­ansökan 

Mer information