Lediga jobb som montör hos vår kund i Alingsås!

2019-05-07

Vi på Manpower är nu på jakt efter drivna och flexibla skåpsmontörer för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Alingsås. För att lyckas i rollen som skåpsmontör tror vi att sådant som en hög arbetsmoral, en stark vilja att lära och utveckla sig och en positiv inställning är viktiga förutsättningar. Vet du med dig att du är orädd, hjälpsam och gillar att jobba med montering? Då är det här jobbet för dig!

Vad gör man som skåpsmontör?

Du kommer främst att arbeta som skåpsmontör och montera kabelskåp. Det är ett stundtals fysiskt utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med kompetenta och ambitiösa kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Du arbetar två-skift 06.00-14.00 eller 14.00-22.00.

Det här är ett konsultuppdrag där längden hos kund kan variera, det finns både kortare och längre uppdrag. Det finns goda möjligheter till chans av förlängning hos kund eller nya konsultuppdrag hos någon utav våra andra kunder. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Den vi söker

För att långsiktigt bli framgångsrik i rollen som skåpsmontör är det viktigt att du är bra på att ställa upp för kollegerna, att jobba mot tuffa mål och att du gillar tekniska utmaningar. Men, du har samtidigt bra känsla för vad som är god service och hur man jobbar med montering på ett professionellt sätt.

Vi söker dig som:

* Har B-körkort & tillgång till bil.

* Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

* Har god fysisk förmåga, då det förekommer tung lyft.

* Gärna har arbetat med montering sedan tidigare eller har någon vana av att arbeta på line.

* Kan starta omgående, vecka 20 och vecka 21 är start.

Det är meriternade om du har D1 och traverskort. Det är även meriterande om du har truckkort A1-B4 och erfarenhet av truckkörning.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Mer information

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar uppdragsgivaren med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Karlsson, johanna.karlsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Montör, metallprodukter hos Manpower i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Manpower
50335
50335 1490

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna KarlssonJohanna.Karlsson@manpower.se

Till webb­ansökan 

Mer information