Extra pass i augusti som personlig assistent i Borås

2019-04-30

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vi söker nu en personlig assistent till en man boende i centrala Borås. I ditt arbete ingår bland annat personlig omvårdnad, att följa med på aktiviteter, hjälpa till med hushållssysslor och fungera som ett stöd i vardagen. Det är viktigt att kunna följa instruktioner och se vad som behöver göras i ett hem. Sjukgymnastik och bassängträning är en del i vardagen.

På kundens önskemål så söker vi en man. Du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann och genomtänkt.  Du är lugn, ansvarsfull och social. Som personlig assistent är det viktigt att vara lyhörd, samt att kunna ta egna initiatv. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande är en fördel.

Arbetspassen vi söker till är 20/8, 21/8 och 22/8, och arbetstiderna är 07.30 till 23.00.  Det finns möjlighet till fortsatt timanställning.

Mer information

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Personlig assistent hos Frösunda i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Frösunda
Näverlursgatan 34
42144 Västra Frölunda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Madeleine Jönsson010-1303249

Till webb­ansökan 

Mer information