Ledigt sommarjobb som Lokalvårdare

2019-04-30

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett intressant och stort företag som erbjuder en härlig atmosfär och en trevlig arbetsmiljö? Drivs du dessutom av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vår kund i Borås satsar för fullt och söker nu en ambitiös och trevlig person som vill sommarjobba som Lokalvårdare. Låter det som helt rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som är ett sommarvikariat. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär jobbet som Lokalvårdare?

I rollen kommer du främst att se till så att det är en fin och fräsch arbetsmiljö för kundens räkning samt bemöta kunderna med en härlig servicekänsla. Du kommer till exempel att utföra lokalvård i olika miljöer så som kontor, produktion samt gemensamma ytor. Tjänsten är på heltid och du arbetar enligt schema.

Den vi söker

Den här rollen passar dig som har erfarenhet av lokalvård. Dessutom är det meriterande om du har B-körkort samt tillgång till bil. Du skall kunna arbeta någon av följande perioder, v.25-29 alternativt v31-34. Kan du arbeta båda perioderna är det meriterande.

Den vi söker är en ambitiös, trevlig och positiv person som har ett stort intresse för service och kundvård samt ordning och reda. Vidare är du noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt sätt att arbeta och att du motiveras av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb, önskan att leverera kvalitet i allt du gör och att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

Mer information

* erfarenhet av lokalvård är ett krav

* uppskattar att få jobba med service

* är flytande i svenska, i såväl tal som skrift

* har god fysik

* gillar ordning och reda

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar företaget med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Ekberg, Sandra.Ekberg@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Städare/Lokalvårdare hos Manpower i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Manpower
50334
50334 1490

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sandra EkbergSandra.Ekberg@manpower.se

Till webb­ansökan 

Mer information