Säljande kundrådgivare sökes till ICA Banken för extrajobb

2019-04-25

Säljande kundrådgivare sökes till ICA Banken för extrajobb

Vi söker nu engagerade studenter till ICA Bankens kundservice.

Här får du bra utvecklingsmöjligheter, utmanande arbetsuppgifter samt vara med om en spännande tillväxtresa. Studerar du inom lämpligt område, gärna inom ekonomi och har minst 1 år kvar av dina studier? Skynda då in med din ansökan som kundrådgivare till ICA Banken i Borås med start i september.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Borås

Omfattning: Deltid (vid behov), varierande arbetstider mellan 7.50-20.10, passen är mellan 4-5 timmar. Du förväntas kunna jobba minst 35 timmar i månaden med start i början av september. Uppdraget börjar med en utbildning på heltid och pågår två och en halv vecka.

Arbetsbeskrivning:

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder främst via telefon och i digitala kanaler.

Här får du vara med om en spännande tillväxtresa där företaget värdesätter och satsar på sin personal. Du kommer att få möjlighet att lära dig flera områden inom bank samt ständigt utveckla din kompetens.

Dina arbetsuppgifter som kundrådgivare är att:

• Ta hand om inkommande samtal från våra bankkunder som kan röra alla typer av bankfrågor inom spara betala låna och försäkra.

• T.ex. Spärra kort, beställa nya kort, hjälpa till med transaktioner och saldoförfrågningar. Guida och vägleda kunder i våra digitala kanaler. Vårt gemensamma mål är att kunden skall få den bästa kundupplevelsen när de ringer till oss.

Kvalifikationer:

Här behöver du:

• Studera på högskola inom lämpligt område så som ekonomi / administration / personal eller likvärdig och ha minst 1 år kvar av din utbildning.

• Kunna jobba heltid under sommaren.

• Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

• För att lyckas i din roll hos ICA Banken måste du vilja hjälpa människor och ha ett stort intresse för ekonomi.

Tjänsten innebär många kontakter inom banken och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera dina studier och arbete.

Om du ser dig själv som ICA Bankens framtida kundrådgivare, välkommen in med din ansökan, redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer information

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lovisa Carlsson, lovisa.carlsson@randstad.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kundtjänstmedarbetare hos Randstad AB i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Randstad AB
Lilla Brogatan 19-21
50335 BORÅS

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Lovisa Carlssonlovisa.carlsson@randstad.se

Till webb­ansökan 

Mer information