Studenter sökes för kommande uppdrag inom lager!

2019-04-17

Är du du student och vill jobba extra inom lager? Kan du jobba 2-3 vardagar/vecka? Då ska du skicka in din intresseanmälan till oss!

Vi söker nu för kommande behov studenter som är intresserade av att jobba inom lager, främst plock och pack men även truckkörning kan förekomma.

Detta är en intresseanmälan för kommande behov hos våra lagerkunder runt om i Borås. Vi erbjuder långsiktiga extrajobb hos intressanta kunder.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos våra kunder som konsult. För att jobba extra hos oss krävs att du är student på minst 50% eller har ett annat huvudsakligt arbete på minst 50%. Vi ser gärna att du har din andra huvudsakliga sysselsättning i minst 1 år framöver, då våra uppdrag oftast är långsiktiga.

Arbetstiderna kan vara varierande mellan dag och kväll och du bör kunna jobba 2-3 vardagar (hela pass, 8 timmar) i veckan. För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara beredd på att kunna vara mycket flexibel med arbetstider, då behovet hos kund kan variera stort från vecka till vecka.

Din profil

* Lagervana, truckkkort och körkort är meriterande men inget krav.

* Du är student på minst halvfart i minst 1 år framåt.

* Du har ett annat huvudsakligt arbete på minst 50% (om du inte är student).

* Du har möjlighet att arbeta 2-3 vardagar i veckan.

* Ett krav är att du ska ha fyllt 18 år.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och gilla att jobba i stora som små team. Att arbeta på lager kan vara fysiskt krävande och det gäller att vara alert och effektiv, varför du bör ha bra fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress. Du är en teamplayer och vill sätta upp egna mål för varje arbetsdag. Flexibilitet och noggrannet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig.

Mer information

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos StudentConsulting i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Allégatan 20
50332 Borås

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Team Boråsboras@studentconsulting.com

Till webb­ansökan 

Mer information