Extrajobb för studenter - lager

2019-05-07

Kort om tjänsten

Studerar du på högskola eller universitet? Är du på jakt efter ett extrajobb och är tillgänglig 2-3 dagar i veckan? Är du en lösningsorienterad och flexibel person? Då är det kanske dig vi söker!

Att arbeta under studietiden ger dig goda förutsättningar inför framtiden. Utöver att ha pengar kvar i slutet av månaden skapar du kontakter som kan gynna din framtida karriär. Vi söker just nu lagermedarbetare för arbete hos vår kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet från lager- eller industriarbete samt att du har truckkort, men det är inget krav. För rätt person finns möjligheten att få kompletterande utbildning, exempelvis truckutbildning, från oss på Dreamwork. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och inställning högt!

Sökord: extrajobb, studentjobb, sommarjobb, lagerarbete, truckförare

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten måste du studera minst 50 % eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis anställning eller eget företag. Ange vilken din huvudsakliga sysselsättning är samt bifoga studieintyg i din ansökan. Du kommer bli anställd hos oss på Dreamwork och arbeta ute hos vår kund.

Du som söker tjänsten är en glad, utåtriktad och prestigelös person. Du gillar att arbeta praktiskt och har inga problem med att hugga i och hjälpa till där det behövs. Arbetet är förlagt till dagtid måndag-fredag och du bör vara tillgänglig minst 2-3 dagar/vecka, under lov finns goda möjligheter till mer arbete.

Truckkort A+B samt B-körkort är meriterande men inget krav.

Mer information

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Truckförare hos Dreamwork Scandinavia AB i Ängelholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Dreamwork Scandinavia AB
Drottninggatan 1
25221 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Pernilla Jarlpernilla.jarl@dreamstaff.se

Till webb­ansökan 

Mer information