Sommarjobb lager/industri - Ängelholm

2019-02-18

Kort om tjänsten

Är du på jakt efter ett sommarjobb och har erfarenhet från lager, produktion eller industri? Är du en flexibel och prestigelös lagspelare som gillar att ta dig an nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker!

Vi utökar nu vår personalstyrka inför sommaren med flera duktiga medarbetare. Du blir anställd hos Dreamstaff och arbetar som konsult hos våra kunder i regionen med avtalsenliga löner och förmåner. Eftersom arbetstiden kan variera är det värdefullt om du kan jobba såväl dagtid som skift. Truckkort A+B samt B-körkort är meriterande.

Sökord: sommarjobb, extrajobb, lagerarbetare, truckförare, maskinoperatör, montör, produktion, industri

Om verksamheten

Mer om tjänsten

Följande arbetslivserfarenheter är önskvärda:

- Truckförare

- Montör inom industrin

- Produktionsarbete såsom kvalitetskontroll, packning och sortering

- Maskinoperatör

- Lagerarbetare

Anställningsgrad och anställningsperiod kan variera beroende på våra kunders behov samt din tillgänglighet. Uppge i din ansökan under vilken period du är tillgänglig och hur mycket du kan jobba.

Din profil

Du som söker tjänsten är nyfiken, snabblärd och prestigelös. Fokus på kvalitet och säkerhet är av stor vikt då det krävs i våra kunders verksamheter. Du bör vara vid god fysisk form för att kunna hantera tunga arbetsuppgifter och ett högt tempo. Tidigare erfarenhet från lager- eller industriarbete är ett krav, truckkort och B-körkort är meriterande. Som konsult hos Dreamstaff verkar du som vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du är positiv, trevlig och hjälpsam. Du ska ha en blick för behovet på arbetsplatsen och alltid erbjuda en hjälpande hand när det behövs.

Mer information

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lagerarbetare hos Dreamstaff T/ L i Ängelholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Dreamstaff T/ L
Drottninggatan 1
25221 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Pernilla Jarlpernilla.jarl@dreamstaff.se

Till webb­ansökan 

Mer information