Händig person till spännande företag i Älmhult

2019-10-20

Är du en självständig och initiativtagande person som gillar möbler och inredning? Är du dessutom service-minded, kommunikativ och gillar att arbeta hands-on med montering och koordinering? Då är denna tjänst något för dig.

Vi söker nu talanger som ska förstärka vår kunds studio support-avdelning. Du kommer att montera och bygga upp studiomiljöer som behövs för en viss exponering, exempelvis vid fotografering av företagets produktkatalog. Du ansvarar för att leverera produkter som behövs för en viss miljö och att transportera produkterna från en plats till en annan via personbil/lätt lastbil. Du koordinerar och iordningsställer de olika miljöerna utifrån de riktlinjer din teamledare ger. Du jobbar mot deadline och utifrån en bestämd tidsplan.

Du kommer ha flera olika kontaktytor så det är viktigt att du är en social person, kan arbeta självständigt och är lika självklar på egen hand som att arbeta i team. Du är van vid att ta egna beslut.

Det här är ett konsultuppdrag med start Kring Nyår som varar i 3-4 månader, med chans till förlängning för rätt person. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund.

Vad gör man inom studio support?

Du kommer främst att arbeta med montering, uppbyggnad och iordningsställande av olika miljöer för företagets produktkatalog. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo. Du arbetar tillsammans med duktiga, kreativa och kunniga kollegor. Uppdraget inleds med en kortare introduktionsutbildning. Du arbetar 08.00-17.00.

Du kommer till exempel att:

* ansvara för montering och iordningsställande av produkter i samband de olika studiouppdragen

* koordinera och se till så att flödet av produkter fungerar inför uppdragen

* arbeta i olika miljöer med olika typer av uppdrag inom området studio support

* se till så att tidsplaner och deadlines hålls

* ansvara för att leverera produkter från lager till produktionsområdet samt återställa området och returnera produkter efter att uppdraget är utfört

Den vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, har en service-minded inställning och är initiativtagande. Du har körkort och truckkort samt intresse för möbler och inredning. Vidare tror vi att du är kommunikativ och ansvarsfull i ditt sätt att jobba och att du motiveras av möjligheten att få lära dig nya saker, att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter och att arbeta mot satta mål.

Vi söker dig som:

Mer information

* vill arbeta hands-on i en kreativ miljö

* är social och tar egna initiativ

* har B-körkort

* har truckkort A, B

* har goda datorkunskaper, Microsoft Office

* Uppskattar att arbeta i en värderingsstyrd organisation.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Niclas Fagerlund på telefonnummer 0470-745591 eller e-post: niclas.fagerlund@manpower.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Träarbetare/Snickare hos Manpower AB i Älmhult genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information